Cancan

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor: „Florin mă înjură de față cu…”

Publicat: 21 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor Florin mă înjură de față cu...
Brigitte este supărată foc pe Florin Pastramă care nu o respectă

Probleme mari în familia Brigitte – Florin Pastramă, bruneta susținând că a ajuns la capătul puterilor și nu știe ce să mai facă. Căsnicia celor doi pare mai degrabă o joacă de-a șoarecele și pisica, mai ales că este expusă la TV. Și cu toate acesteam amândoi susțin că încă se iubesc chiar dacă se tachinează zi de zi.

Noi nemulțumiri s-au adunat și recent a explodat butoiul cu pulbere, însă nu este pentru prima oară. Brigitte este dezamăgită de Florin despre care spune că nu o respectă și, mai mult, nu îi respectă nici munca. Totodată, focoasa bruneta precizează că soțul ei își arogă meritele pentru realizările și eforturile depuse de ea în afaceri.

Brigitte Pastramă, la capătul puterilor

Brigitte și Florin Pastramă trec printr-o nouă cumpănă, în calitate de cuplu. Cei doi au ajuns, din nouă, la neînțelegeri și Brigitte a răbufnit. I-a făcut mai multe reproșuri soțului ei despre care a spus că este eroul victimă, că nu aduce niciun ban în casă, nu o respectă, ba dimpotrivă, o înjură de față cu angajații.

„Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine. El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spală hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți”, a spus Brigitte Pastramă.

Fiul lui Brigitte a încercat să calmeze spiritele

Cu privire la acest scandal, fiul lui Brigitte Pastramă, Robi, a încercat să intervină și să calmeze spiritele. Cu toate acestea, adolescentul nu a avut succes. Tânărul a spus că se bucură să o vadă pe mama ei cu Florin, dar că preferă să rămână imparțial. Robi i-a cerut mamei lui să se gândească bine și să ia o decizie bună.

Oricum, cuplul Brigitte – Florin nu este la primul impas. Reamintim că în primăvara acestui an, Florin Pastramă a plecat din domiciliul conjugal de două ori, iar soția lui a fost supărată foc. Atunci, Brigitte părea că este decisă să pună capăt relației cu Florin, dar mai apoi a revenit la sentimente mai bune. Și totuși, după ultimele evenimente, Brigitte Pastramă pare să fi ajuns la capătul puterilor.

Adauga un comentariu