Diete si regimuri

Consumul de cafea în fiecare zi vă poate ajuta să pierdeți în greutate

Publicat: 10 feb. 2020

Cafeaua va ajuta sa slabiti! După ce s-a demonstrat că consumul de cafea îți crește durata de viață cu ani, știința susține acum că consumul de cafea în mod regulat poate ajuta la pierderea în greutate. Aceasta înseamnă că, pe lângă faptul că îți este salvatorul din diminețile groaznice, această bunătate maronie poate fi antrenorul tău personal de fitness.

Un studiu realizat de Școala de Medicină de la Universitatea din Nottingham a descoperit că consumul de cafea în mod regulat poate arde caloriile din corpul tău. Cofeina crește rata metabolismului în corp, ajutându-vă automat să pierdeți în greutate.

Cercetarea adaugă în plus faptul că cafeaua stimulează „grăsimea brună” din corpul dvs., tipul de grăsime care se găsește în tors și gât. Acest tip de grăsime este responsabil de producerea căldurii în corpul nostru și, în final, de reducerea grăsimilor.

Cafeaua va ajuta sa slabiti!

Consumul de cafea în mod regulat poate menține, de asemenea, schimbările de dispoziție și depresia. De fapt, cofeina din cafea te poate ajuta chiar și să lupți împotriva migrenelor, deoarece este bogată în antioxidanți.

Cafeaua este, de asemenea, cunoscută pentru ca vă menține sistemul imunitar puternic și sănătos. Cu toate acestea, toate acestea se aplică numai cafelei naturale. Cafeaua instantant sau cea gata preparatape care le gasiti peste tot, probabil nu sunt o idee bună. Adesea conțin substanțe chimice, conservanți și tone de zahăr, care vă vor dăuna sănătății.

Cu toate acestea, există întotdeauna 2 părți ale monedei. Chiar dacă cafeaua te ajută să slăbești și are multe alte beneficii de necontestat, lucrurile vor merge spre sud dacă nu îți monitorizezi cu atentie aportul. Într-un alt studiu care a fost publicat în American Journal of Clinical Nutrition, oamenii de știință au descoperit că consumul de cafea pe termen lung poate crește riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.loading...

Adauga un comentariu