Local

Campanie de prevenție a consumului de droguri și alte forme de adicție, la Iași – FOTO

Publicat: 05 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Campanie de prevenție a consumului de droguri și alte forme de adicție la Iași - FOTO
Scopul principal este de a transmite mesajul campaniei direct către publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun atunci când recurg la consumul de droguri

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse (MFTES), organizează evenimentul „Campanie de prevenție a consumului de droguri și alte forme de adicție, violență, bullying și trafic de persoane”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

În cadrul acestei campanii deosebit de importante pentru sănătatea și siguranța tinerilor, MFTES organizează o caravană ce va străbate centrele universitare din întreaga țară.

Scopul principal este de a transmite mesajul campaniei direct către publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun atunci când recurg la consumul de droguri.

Evenimentul este organizat în cadrul Casei de Cultură a Studenților Iași, sala Gaudeamus, unde caravana va face popas pe data de 5 Aprilie, începând cu ora 14:00. Ministrul Natalia-Elena Intotero va fi prezentă și va susține această conferință, care își propune să susțină sănătatea și bunăstarea tinerilor.

Adauga un comentariu