Cancan ultimă oră

Care este culoarea anului 2021. Ce spun psihoterapeuţii despre această culoare

Publicat: 10 dec. 2020
Aqua, culoarea anului 2021
Aqua, culoarea anului 2021

În 2021, conform experţilor în modă, culoarea anului 2021 va fi Aqua. Aqua este numele unei culori aproape identice cu cea a albastrului deschis al oceanelor. Specialiştii în cromatică o consideră o nuanţă relaxantă, care inspiră libertate, încredere şi poftă de viaţă.

Aqua este o nuanţă care poate fi utilizată în decorarea casei. Designerii de interior sunt de părere că această culoare poate fi folosită în camera de zi şi în camera copilului, întrucât dă un sentiment profund de linişte şi acalmie.

Ce spun psihoterapeuţii despre această culoare

Aqua e nuanţa potrivită să o ai la tine, pentru că te ajută să îţi eliberezi mintea şi să iei decizii mai uşor.

„Stimulează nivelul de creativitate şi sensibilitate şi este perfectă pentru cei care au o fire artistică. Este genul de culoare care ne reîncarcă cu energie pozitivă atunci când suferim de stres puternic sau acuzăm o stare de oboseală. Are un efect benefic şi alungă şi sentimentul de singurătate. Dacă vrei să te simţi calm şi revigorat, te poţi uita câteva minute la un perete sau obiect vestimentar cu această culoare”, spun psihoterapeuţii.

Aceştia mai sunt de părere că această culoare dă impresia că cel care o poartă îşi pune nevoile sale mai presus de ale celorlalţi, dar poate ajuta şi la îmbunătăţirea stimei de sine. Deşi poate părea genul de nuanţă care să preferată mai mult de oamenii narcisişti sau celora cărora le place să iasă mai mult în evidenţă, este mai degrabă o culoare care denotă un spirit elevat şi o dorinţă foarte mare de libertate.

Ce alte culori vor fi la modă în 2021

Pe lângă Aqua, experţii în cromatică mai spun că la anul vor fi la modă şi nuanțe precum galben-lămâie, verde-deschis, gri clasic sau roşu aprins. Culorile la modă în 2021 sunt supuse influenței naturaleței și naturaleței, care este în armonie pentru doamnele feminine și senzuale.

Fără îndoială, fiecare femeie va avea propriile culori la modă anul viitor, deoarece culoarea dumneavoastră la modă nu este doar una care este folosită activ în tendințele vestimentare, ci și una care vi se potrivește perfect.

Culorile la modă 2020-2021 și combinațiile lor le vor permite femeilor să creeze seturi originale de haine, să aleagă o manichiură care este relevantă în culori, să încerce colorarea la modă a părului și machiajul nou.

Culoarea anului 2021 pentru păr

În perioada în care masca de protecție a devenit accesoriu indispensabil pe fața noastră, machiajul ochilor și îngrijirea părului ies parcă mai mult ca oricând în evidență.

Adrian Perjovschi, hair-stylist-ul vedetelor și specialist în transformări radicale de look, anunță trendurile în materie de make-up și hair pentru anul 2021.

„Culoarea anului 2021 este aqua blue, o culoare inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei, și cu nuanțele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse în păr pe blond platinat, pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise până la culorile închise. Am cuprins toate nuanțele, de la arămiu și roșu, până la mov și alte derivate din culorile mai extravagante. Luăm în calcul și baleiaje pe blond platinat, blond auriu, bronz și ciocolatiu”, spune Adrian Perjovschi.

Adauga un comentariu