Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Care sunt beneficiile curei de bicarbonat de sodiu cu lamaie
Care sunt beneficiile curei de bicarbonat de sodiu cu lamaie

Care sunt beneficiile curei de bicarbonat de sodiu cu lamaie

24 mai 2021, 15:20,
în Sanatate

Știați că combinația de bicarbonat de sodiu și lamaie reprezinta o combinație magică și vindecătoare! Descopera numeroasele beneficii ale bicarbonatului de sodiu și lamaii!

Care sunt beneficiile curei de bicarbonat de sodiu cu lamaie

Vindecarea acidozei

Combinând bicarbonat de sodiu si lamaie oferi o soluție alcalinizantă care poate lupta împotriva acidozei. Acidoza este o boală cauzată de o supraproducție de acid în organism sau de disfuncția rinichilor. Rinichii nu mai pot elimina acidul din corp. Ingerând acest amestec miraculos, rinichii își vor relua funcționarea normală și, în același timp, vor ajuta organismul să elimine corect acizii. Această băutură ajută și la eliminarea grăsimilor.

Calmează durerea de cap

Pe de altă parte, combinația de bicarbonat de sodiu cu lamaie poate ajuta la atenuarea unei migrene implacabile. Și, din motive întemeiate, lamaia si bicarbonatul de sodiu au efecte liniștitoare. Bând un pahar din acest amestec pe stomacul gol, vă puteți lua rămas bun de la durerile de cap.

Datorită aportului său de vitamina C, lamaia vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți în formă toată ziua. Îți face griji cu privire la acidul din lămâie? Nu trebuie să vă temeți, deoarece bicarbonatul de sodiu va reduce inconvenientele pentru a păstra doar acțiunile benefice.

Pentru a purifica ficatul

De regulă, apa cu lamaie este ingerată după consumul de alimente bogate în grăsimi sau după consumul de pește. Acest lucru, pentru a le facilita digestia. De data aceasta, ofera apă de lamaie combinată cu bicarbonat de sodiu ca tratament de curățare pentru corp. Soluția face posibilă eliminarea ficatului de toate toxinele care pot împiedica buna funcționare a acestuia.

În plus, cu acest amestec, îi oferi corpului tău o sursă mai bună de vitamina C, potasiu, dar și antioxidanți, a căror acțiune este favorabilă organismului și sănătății în general.

Soluția ideală pentru eliminarea colesterolului rău

Iată un alt remediu natural pentru combaterea colesterolului rău. Combinația de bicarbonat de sodiu și lamaie ajută de fapt la reglarea colesterolului rău din organism. Ceea ce în același timp promovează sănătatea cardiovasculară.

Pentru un proces digestiv excelent

Dacă aveți balonări frecvente sau gaze, rețineți că un pahar de suc de lamaie amestecat cu o cantitate mică de bicarbonat de sodiu administrat zilnic vă va ajuta să scăpați de ele destul de repede. Bicarbonatul de sodiu va opri acumularea de acizi și gaze care pot irita pereții stomacului, în timp ce sucul de lamaie va favoriza tranzitul intestinal pentru a beneficia de o digestie bună.

Acțiuni anti-cancer

Mulți oameni atribuie bicarbonatului de sodiu și lămâii proprietăți anti-cancer. Lamaia este un aliment alcalinizant care conține cantități mari de antioxidanți. Acest lucru vă permite să vă mențineți în formă, dar și să vă mențineți sănătatea. La rândul său, bicarbonatul de sodiu este un fel de regulator al pH-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *