Cancan ultimă oră

Carmen Brumă grasă? Vedeta a slăbit zeci de kilograme pentru a arătat senzațional acum!

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Brumă grasă Vedeta a slăbit zeci de kilograme pentru a arătat senzațional acum
Carmen Brumă a reușit să slăbească cu 32 de kg

Carmen Brumă în tinerețe era grasă, în anul 1993 aceasta ajungând să cântărească 86 de kilograme. Modul ei de a slăbi a fost unul foarte dur la început. Aceasta chiar s-a înfometat o perioadă destul de lungă de timp pentru a reuși să ajungă la silueta dorită. Încercând diferite diete, ceaiuri și remedii pentru slăbire, aceasta a ajuns să-și creeze propria metodă.

Acum vedeta este de nerecunoscut, arată mai bine ca în tinerețe și este una dintre cele mai influente persoane când vine vorba de o alimentație sănătoasă. Aceasta a reușit să-și creeze propria dietă de slăbire care a ajutat deja sute de femei să slăbească.

carmen bruma in lenjerie intima pe acoperis
Carmen Brumă a menționat că nu a mâncat deloc cartofi prăjiți de un deceniu

Carmen Brumă grasă? Cum a reușit vedeta să ajungă la o siluetă perfectă

Vedeta a recunoscut pe pagina sa de Instagram că a încercat să slăbească prin diferite metode. Erau zile în care nu mânca practic nimic, dar kilogramele nu dispăreau. Ulterior, aceasta a început să studieze foarte minuțios tema slăbirii și a creat formula perfectă pentru un corp de zeiță.

„Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiam că este depresie.

carmen bruma cu mircea badea de mana la mare
Aceștia trăiesc o iubire de aproximativ 21 de ani

M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi,” mărturisește Carmen Brumă.

Cartea pe care a lansat-o Carmen Brumă „3S- Sănătoasă, Suplă, Sătulă” este însoțită și de un DVD. În acest volum, vedeta a scris foarte multe sfaturi care au ajutat-o să slăbească. Aceasta a conceput și un meniu pentru alimentație complet pentru 42 de zile. Ea menționează că este un regim pe care și-l poate permite oricine, fiind unul necostisitor.

Printre rețetele recomandate de vedetă se numără mâncarea de linte, supa cremă de legume, pasta de năut și sosul de muștar. Astăzi, iubita lui Mircea Badea arată bestial. Cei doi trăiesc o iubire de aproximativ 21 de ani.

colaj carmen bruma grasa si slaba
Carmen Brumă a ajuns să cântărească 86 kg

Carmen Brumă grasă: 86 kg s-au transformat în 50 kg

În prezent, Carmen Brumă se poate lăuda cu aproximativ 50 de kilograme. Aceasta are o siluetă trasă prin inel și obținută într-un mod natural, sănătos, printr-o dietă echilibrată. Vedeta mărturisește că și sportul a ajutat-o să ajungă la formele pe care le are.

Carmen Brumă recunoaște că reușita ei se datorează perseverenței de care a dat dovadă. Ea a spus că regimul ei alimentar conținea doar două pătrățele de ciocolată neagră, pe care și-o permitea doar o dată la două săptămâni. În schimb, ea mânca pește aproape zilnic. Vedeta a menționat că nu a mâncat deloc cartofi prăjiți de un deceniu. De asemenea, merge cu regularitate la sală, cel puțin de trei ori pe săptămână.

După ce a fost Carmen Brumă grasă, aceasta și-a avertizat urmăritoarele să aibă grijă la ceea ce mănâncă și la stilul de viață adoptat. Ea a menționat că retrasul în mâncare este o greșeală foarte mare pe care a făcut-o și ea la rândul ei. Chiar dacă acum pare greu de crezut, Carmen Brumă a reușit să slăbească cu 32 de kg.

carmen bruma in timp ce face sport
În prezent Carmen Brumă se poate lăuda cu aproximativ 50 kg
Adauga un comentariu