Cancan

Carmen Chindriș, secrete din biografie! Ce pasiuni nebănuite are îndrăgita artistă

Publicat: 14 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Chindriș secrete din biografie Ce pasiuni nebănuite are îndrăgita artistă
Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă interprete din showbizul românesc

Simpatica artistă Carmen Chindriș are o biografie foarte interesantă, debutul ei pe scenă având loc undeva în jurul vârstei de 7 ani. Pe atunci, solista născută în Sighetul Marmației își începea cariera într-un ansamblu local de muzică populară. Anii au trecut, iar Carmen Chindriș a cunoscut o ascensiune fulminantă, iar succesul ei din ultimii ani este strâns legat și de asocierea cu Taraful Rutenilor.

Carmen Chindriș este considerată pe drept cuvânt mândria maramureșenilor, iar succesul ei se datorează și faptului că îmbină fructuos muzica populară cu cea ușoară. În momentul de față ea este unul dintre cei mai în vogă artiști, iar piesele ei sunt cunoscute de foarte multă lume. Și dacă în momentul de față ea este admirată de o țară întreagă, ei bine, în cazul ei roadele succesului au fost culese după mulți ani de muncă.

Carmen Chindriș biografie

Carmen Chindriș se numără printre cele mai în vogă interprete din showbizul românesc. Piesele înregistrate de aceasta împreună cu Taraful Rutenilor se bucură de o mare popularitate, mai ales la petreceri. Mai mult, artista se poate lăuda cu un repertoriu impresionant de melodii pe care le interpretează în mai multe limbi străine. De menționat că interpreta poate cânta în nu mai puțin de 11 limbi străine, printre care sârbă, japoneză ori rusă.

După cum aminteam, artista a debutat de la o vârstă fragedă și chiar dacă a fost hărăzită cu un talent aparte, ea și-a cultivat această latură. Studiile ei de specialitate au culminat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția de Canto. De asemenea, ea știe să cânte și la chitară, iar în trecut a făcut parte dintr-un ansamblu de muzică populară. Oricum, frumoasa solistă a stabilit în ultima perioadă unele recorduri greu de egalat în online. Dintre aceste piese amintim „Două perechi de ochelari de soare” sau „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, care sunt ascultate peste tot.

Pasiunile nebănuite ale artistei Carmen Chindriș

Dincolo de cariera artistică a solistei cu gropițe în obraji, atunci când nu are concerte sau evenimente, Carmen Chindriș are și anumite pasiuni întâlnite mai mult la băieți. Iar acest lucru poate fi pus pe seama timpului petrecut în compania colegilor ei de scenă din Taraful Rutenilor. Dar pe de altă parte, solistei îi place tare mult și să gătească, una dintre rețetele ei preferate fiind năut cu legume, pe care o prepară des, fiind de altfel și mâncarea favorită a colegilor ei de trupă.

Revenind însă la pasiunile ei băiețești, atunci când are timp liber, Carmen Chindriș recunoaște că joacă fotbal cu plăcere alături de băieții din Taraful Rutenilor și chiar se descurcă bine. Însă recunoaște că pasiunea pentru fotbal a dobândit-o de când era mică, de la fratele ei mai mare. Aceasta își însoțea fratele cam peste tot și juca și ea fotbal cu prietenii lui. De asemenea, artista cu gropițe în obraji mai spune că îi place foarte mult și să pescuiască, când îi permite timpul liber. Nu în ultimul rând, și colecția impresionantă de ii pe care o are Carmen Chindriș reprezintă un alt detaliu interesant din biografie.

Adauga un comentariu