Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua a fost criticată după recentele apariții pe Instagram

Publicat: 29 iun. 2021
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua a primiti multe critici la ultima fotografie postată pe Instagram

Carmen de la Sălciua este o cântăreață extrem de iubită de români. Îndrăgita artistă a făcut câteva schimbări de ordin fizic în ultima perioadă și este tare mulțumită de felul în care arată acum.

Debordând de încredere în sine, Carmen de la Sălciua a postat în ultima perioadă, pe contul ei de Instagram, câteva fotografii ceva mai sexy de cum erau obișnuiți fanii ei. În ultima postare de pe Instagram, Carmen de la Sălciua, s-a pozat într-o rochie decoltată, care îi pune evidență bustul generos. Artista pare că radiază de fericire și zâmbește încrezătoare către aparatul foto.

Deși Carmen de la Sălciua este în cea mai bună formă a ei de până acum, au existat totuși și câteva comentarii răutăcioase la adresa artistei. Unii dintre internauți au acuzat-o că este prea sumar îmbrăcată.

“Drăguțo, decolteul nu te avantajează prea tare în cazul de față ..”; “ Ce ai fost și ce ai ajuns. Asta-i tot ce poți. Să îți arăți sânii .”; “ Cică femeie credincioasă și ea umblă îmbrăcată așa .”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase primite de Carmen.

Carmen de la Sălciua a declarat că a apelat la operațiile estetice

Carmen nu s-a sfiit să recunoască îmbunătățirile pe care le-a adus propriului aspect fizic prin intermediul operațiilor estetice. Cântăreața a rupt tăcerea și a declarat că nu are implant mamar, deși o bună parte dintre urmăritorii ei credeau că artista și-a pus silicoane. Totuși, Carmen a mărturisit că a apelat la rinoplastie pentru că aceste trucuri o ajută să arate așa cum își dorește.

“Fiecare femeie din acest univers se îngrijește de felul în care arată, pentru că ne place să fim frumoase, dichisite și să emanăm încredere și siguranță prin toți porii! Ei bine, aceste mici trucuri ajută fie că vrem sau nu vrem să recunoaștem!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de socializare.

Adauga un comentariu