Cancan ultimă oră

Carmen Harra, previziuni îngrijorătoare pentru anul 2023. Ce îi așteaptă pe români: ,,Vor fi proteste uriașe”

Publicat: 08 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Carmen Harra previziuni îngrijorătoare pentru anul 2023. Ce îi așteaptă pe români Vor fi proteste uriașe
Carmen Harra crede că toate clasele sociale vor avea de suferit de pe urma crizei financiare

A mai rămas puțin până în anul 2023, iar numărătoarea inversă a început. Carmen Harra vine cu vești proaste pentru omenire, chiar din prima zi a noului an. Predicțiile clarvăzătoarei îi va înfuria pe români.

În cadrul unui interviu, Carmen Harra vine cu vești proaste pentru români. Noul an pare să aducă și mai multă dezordine și neliniște în viețile oamenilor.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.”, a spus Carmen Harra.

Previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra îi va înfuria pe români

Tot în anul 2023, Carmen Harra crede că toate clasele sociale vor avea de suferit de pe urma crizei financiare. Clarvăzătoarea prevede o adâncire a crezei economice, dar și o nouă revoluție în România.

”Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.

Cu ceva timp în urmă, Carmen Harra a publicat o postare pe rețelele de socializare în care spune că prostestele vor începe în luna noiembrie, moment în care românii se revoltă împotriva conducerii țării.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.”  , a fost mesajul clarvăzătoarei.

Comentarii
Adauga un comentariu