Actualitate

Carmen Maria Strujac era considerată una dintre cele mai frumoase actrițe. Ce relație a avut cu Florin Piersic

Publicat: 07 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Maria Strujac era considerată una dintre cele mai frumoase actrițe. Ce relație a avut cu Florin Piersic
Frumoasa actriță Carmen Maria Strujac a părăsit țara în 1980, iar în prezent trăiește în Austria

Multă vreme, Carmen Maria Strujac a fost considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi, fiind o apariție exotică dar totodată foarte talentată. Frumoasa brunetă a plecat din România în 1980, însă filmele în care a jucat sunt o mărturie vie a succesului actoricesc avut. Carmen Maria Strujac i-a fost parteneră lui Florin Piersic în câteva filme și se spune că ar fi avut chiar o relație.

Carmen Maria Strujac, o frumusețe unică

Carmen Maria Strujac, care a ajuns acum la venerabila vârstă de 72 de ani, a devenit celebră pentru rolurile sale importante, dar mai ales pentru frumusețea sa unică. Actrița a avut o legătură specială cu Florin Piersic și despre ei s-a zis că ar fi avut chiar o relație. Încă este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din istoria filmului românesc, cel puțin așa afirmă toți care au văzut-o jucând.

A avut roluri importante în „Haiducii lui Șaptecai”, „Zestrea domniței Ralu”, „Săptămâna nebunilor”, „Brigada Diverse în alertă!”. A jucat și în „Aventuri la Marea Neagră”, „Ciprian Porumbescu”, „Ultimul cartuș”, „Tatăl risipitor”, „Un august în flăcări”, „Ștefan Luchian”, „Iancu Jianu, haiducul”.

Frumoasa brunetă s-a născut în Bucureşti, iar după după ce a terminat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică a jucat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi. Printre rolurile sale cele mai cunoscute le amintim pe cel al grecoaicei Caliopi din seria „Haiducii” (1971) sau escroaca Agripina din „Brigada Diverse în alertă!”.

Carmen Maria Strujac a părăsit România în 1980, plecând în Italia, după care s-a stabilit apoi la Viena. Actrița trăiește o viață nouă peste hotare și se bucură de liniște. Are o fiică, la fel de talentată, de care este foarte mândră, celebra soprană Alexandra Coman. Solista a cântat alături de nume grele precum José Carreras şi Placido Domingo și a moștenit frumusețea de la mama ei.

Ce relație a fost între Carmen Maria Strujac și Florin Piersic

Încă de tânără, a devenit celebră urcând pe cele mai înalte scene din țară. Frumoasa actriță a devenit cunoscută mai ales pentru rolul din seria „Haiducii lui Șaptecai”, care s-a bucurat de mare succes și în care l-a avut partener pe Florin Piersic. Despre superba actriță și Florin Piersic au circulat zvonuri că ar fi format un cuplu, însă ea a susținut mereu că au fost doar colegi de filmări.

Carmen Maria Strujac
Se spune că frumoasa actriță ar fi avut o relație cu Florin Piersic

O scenă toridă între ei s-a petrecut în cel de-al șaselea film al seriei Haiducii – „Săptămâna nebunilor”. Secvența s-a consumat între Anghel Șaptecai (Florin Piersic) şi prinţesa fanariotă (Carmen Maria Strujac), în mijlocul naturii, în creierul munților. Nobila urmaşă a basileilor bizantini nu a rezistat tentaţiei haiducului, iar cei doi s-au dezlănțuit în iarbă și au dat frâu liber pasiunii.

Marele actor Florin Piersic a mărturisit că are o părere foarte bună despre colega lui. Mai mult, după un spectacol, el și-a promis că o va cuceri pe actriță și îi va fura măcar un sărut, lucru ce s-a și întâmplat.

„Am zis «dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului!». (…) M-a condus la gară. «Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere. Atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele». Ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu”, povestea Florin Piersic în urmă cu ceva timp.

În prezent, celebra actriță Carmen Maria Strujac are frumoasa vârstă de 72 de ani și este foarte activă în mediul online.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu