Cancan

Florin Piersic, ajuns la vârsta de aur, mărturisește că nu i-a mai rămas mult timp. Ce le-a transmis fanilor în prag de sărbători

Publicat: 24 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic ajuns la vârsta de aur mărturisește că nu i-a mai rămas mult timp. Ce le-a transmis fanilor în prag de sărbători
Venerabilul actor Florin Piersic le-a pregătit fanilor o emisiune surpriză de Crăciun

Pentru venerabilul actor Florin Piersic, vârsta a devenit în ultima vreme o haină grea, dar pe care artistul o poartă cu decență. În această toamnă, maestrul a revenit pe scenă după o absență de doi ani, cauzată de problemele de sănătate. Totuși, lui Florin Piersic îi place să rememoreze anii tinereții când, spune el, arăta „grozav de bine”. Totodată, marele artist susține că acum a ajuns la vârsta la care „se ține de femei ca să nu cadă”.

Fără îndoială, Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și mai îndrăgiți actori de la noi, un veritabil titan al scenei românești. Având o carieră impresionantă în spate, marele actor a debutat în urmă cu 62 de ani pe scena Naționalului bucureșteancu rolul principal în „Discipolul diavolului”. De multe ori s-a spus că dacă Florin Piersic s-ar fi născut la Hollywood, ar fi avut un succes uriaş datorită talentului și charismei sale unice.

Florin Piersic, un actor la vârsta de aur

Florin Piersic vârsta
Talentul și carisma lui Florin Piersic sunt unice

Maestrul Florin Piersic este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori din România, dar care s-a remarcat și peste hotare. Succesul lui a depășit granițele țării, în multele decenii de activitate, și a ajuns la un nivel ridicat. Celebrul actor, care s-a născut la Cluj-Napoca pe 27 ianuarie 1936, urmează să împlinească peste o lună venerabila vârstă de 86 de ani. A fost căsătorit de trei ori și are un fiu, Florin Piersic Jr, care i-a moștenit din plin talentul.

În ultima vreme, Florin Piersic a fost văzut mai mult în compania lui Dan Negru, regele audiențelor în România. Cei doi au colaborat pentru mai multe proiecte de anvergură, care promit să aducă o mulțime de surprize fanilor în prag de sărbători. Cei doi au fost împreună peste hotare, dar acum au revenit în țară, unde au pregătit o ediție specială a emisiunii „Legendele”. Florin Piersic i-a oferit lui Dan Negru o mulțime de dezvăluiri importante și emoționante totodată, care îi vor uimi pe fani în Ajun de Crăciun. Prezentatorul a făcut publice unele secvențe din episodul special, care promite multe surprize.

Florin Piersic, un titan al scenei

Marele artist a ținut să le transmită un mesaj emoționant tuturor celor care îl iubesc și îi apreciază munca. Totuși, Florin Piersic i-a cerut lui Dan Negru să fie atent și să nu taie prea mult la montaj, deoarece a ajuns la o vârstă înaintată și nu știe cât timp mai are să le transmită fanilor tot ce are de zis. El își iubește enorm publicul și mereu și-a ținut la curent fanii cu ce se petrece în viața lui.

Florin Piersic Dan Negru
Florin Piersic și Dan Negru au pregătit o ediție specială a emisiunii „Legendele”

„N-o să-ți placă ce spun, nici dumnealor. Să nu tăiați la montaj, pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor”, a mărturisit maestrul Florin Piersic.

Revenind la proiectul la care au colaborat, pentru Piersic și Dan Negru, călătoria a fost cu adevărat o experiență unică. Cei doi au luat lumea la pas, dar au călătorit și înapoi în timp, având în vedere că actorul are o memorie extrem de bună. Așadar, Florin Piersic, ajuns la vârsta de aur, ni se va dezvălui într-un proiect cu totul special acum, de Crăciun.

Adauga un comentariu