Cancan ultimă oră

Carmen Negoiță, despre divorțul de milionarul Ionuț Negoiță: „Am avut niște ani foarte grei!“

Publicat: 13 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carmen Negoiță despre divorțul de milionarul Ionuț Negoiță Am avut niște ani foarte grei
Carmen Negoiță este unul dintre cei cunoscuți bloggeri de fashion și travel din România

Carmen Negoiță, care este concurentă la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, a povestit despre perioada grea prin care a trecut în urma divorțului de milionarul Ionuț Negoiță.

Carmen Negoiță a povestit că după divorțul de fostul patron de la Dinamo București a trecut printr-o perioadă destul de dificilă deoarece tatăl copiilor ei este un om foarte orgolios care a vrut să se răzbune pe ea pentru că a vrut să divorțeze.

„Sunt cupluri care rămân într-o relație de prietenie după divorț, dar nu a fost și cazul meu. Nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț. După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă. El a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei! Pentru el divorțul a fost ca un afront la adresa lui și a încercat să îmi facă greutăți. Am reușit să trec peste și asta m-a făcut mai puternică”, a povestit Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță și Catălin Boboc

Bat clopote de nuntă pentru Carmen Negoiță

Recent, Carmen a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, politicianul Cătălin Boboc, cel cu care și-a refăcut viața după despărțirea de Ionuț Negoiță.

După ce s-au logodit, Carmen și Cătălin nu au stabilit încă o dată pentru când vor face nunta.

Carmen Negoiță in costum de baie

Frumoasa influenceriță a dezvăluit că a discutat anumite detalii despre nuntă cu Cătălin, dar este convinsă că aceasta nu se va avea loc anul acesta.

„Este un bărbat pe sufletul meu, așa cum mi-am dorit din toate punctele de vedere, și ca om, și ca bărbat. Îmi place la el tot, și fizicul, și omul. Este atent, are un cumul de calități pe care le apreciez la el. M-ar durea foarte tare trădarea, neimplicarea și lipsa de interes în ceea ce privește relația”, s-a destăinuit Carmen.

Carmen Negoiță goala in cada

Carmen Negoiță: Vârstă, înălțime, greutate, biografie

Carmen Negoiță, în vârstă de 40 de ani, 1.70 m înălțime și aproximativ 50 de kilograme, este unul dintre cei cunoscuți bloggeri de fashion și travel din România.

Pasionată de domeniul beaty și travel, aceasta nu ratează Săptămânile Modei de la Milano, Paris sau Londra, fiind mereu la curent cu tot ce se întâmplă în aceste domeniu. De altfel, Carmen Negoiță a avut numeroase apariții în reviste de specialitate precum Elle sau Vogue din mai multe țări.

Carmen Negoiță

Carmen Negoiță, vedetă pe Instagram

Carmen Negoiță este urmărită pe Instagram de peste 90.000 de persoane, pe care le ține mereu la curent cu activitățile ei din domeniul fashion și travel.

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță arată impecabil, chiar dacă are 40 de ani. Aceasta postează mereu pe Instagram poze cu ea în ținute extravagante sau street style.

Mai mult, urmăritorii frumoasei bloggerițe sunt încântați de imaginile și clipuri video postate de Carmen din călătoriile scumpe, pe care aceasta obișnuiește să le facă. Imaginile scot mereu în evidență opulența în care trăiește Carmen și peisajele fabuloase pe care influencerița știe să le speculeze la maximum.

Adauga un comentariu