Cancan ultimă oră

Carmen Negoiță, dezvăluiri incredibile despre fostul soț: ,,După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă”

Publicat: 16 oct. 2021
Carmen Negoiță este în prezent fericită şi asta pentru că relația actuală merge foarte bine

Carmen Negoiţă şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre un subiect sensibil din trecutul său. Este cunoscut faptul că blondina a divorţat de fostul său partener în urmă cu 11 ani. Cei doi nu au păstrat nicio legătură, iar concurenta de la „Bravo, ai stil!” a dezvăluit motivul.

Carmen şi Ionuţ Negoiţă au format un cuplu extrem de apreciat, iar din dragostea pe care şi-au purtat-o la un moment dat au rezultat doi copii minunaţi. Din nefericire drumurile celor doi s-au despărţit, însă aceştia nu au rămas apropiați, nici măcar de dragul copiilor.

Carmen Negoiță a dezvăluit faptul că din cauza comportamentului pe care fostul său soţ l-a avut după separare, aceasta a decis să stea cât mai departe de el. În acelaşi timp, blondina a povestit că despărțirea i-a afectat orgoliul, iar acest lucru l-a determinat pe Ionuţ Negoiţă să răzbune.

„Da, cred că există prietenie, după divorț, am văzut multe cupluri care au o astfel de relație. Nu este și cazul meu, nu am niciun fel de relație cu fostul meu soț.

După divorț, pentru mine a început o perioadă extrem de dificilă, în care el a încercat să se răzbune pe mine, pentru că am dorit despărțirea. Am avut niște ani foarte grei…

Fostul meu soț este un om extrem de orgolios, care a luat decizia mea ca pe un afront și a încercat să îmi facă greutăți, inclusiv în legătură cu copiii. Dar toate aceste lucruri m-au călit, m-au făcut mai puternică și m-au ajutat să merg mai departe. Nu regret că am făcut acest pas”, a declarat Carmen Negoiță.

Carmen Negoiță, despre relația cu actualul partener

Carmen Negoiță este în prezent fericită şi asta pentru că relația actuală merge foarte bine. Aceasta a spus că a învățat din fostul mariaj de 11 ani pe care l-a avut cu Ionuț Negoiță și nu va mai repeta aceleași greșeli.

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a mai spus Carmen Negoiță.

Adauga un comentariu