BZI LIVE

LIVE VIDEO – Carne de porc românească sau din import, mai scumpă, pe masa de Crăciun? Discuţie cu Mary Eugenia Pană, președinte ACEBOP, numai la BZI LIVE

Publicat: 02 nov. 2020

Marţi, 3 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00, în studioul BZI LIVE va interveni în direct prin Skype Mary Eugenia Pană, președintele Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine (ACEBOP) din România. Vom avea carne de porc românească sau din import pe masa de Crăciun, va creşte prețul cărnii de porc în preajma sărbătorilor? Invitata moderatoarei Raluca Costin va discuta și despre cum se descurca fermierii în această perioadă, dacă fermele din România sunt la un pas de faliment din cauza pandemiei și a secetei dar și care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă acum crescătorii de bovine ovine și porcine.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu