Coronavirus

Cât costă casca care te protejează de coronavirus. Este incredibil ce dotări are

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cât costă casca care te protejează de coronavirus. Este incredibil ce dotări are
Casca care te protejează de coronavirus. Inventia costa undeva la 200 de euro

Invenţie revoluţionară făcută de o companie. Firma MicroClimate a creat casca care te protejează de coronavirus. La prima vedere aceasta este asemănătoare cu o cască folosită de astronauți iar preţul este undeva la 200 de euro.

O companie a creat o cască, care este asemănătoare celei folosite de astronauţi, pentru persoanele care vor să se protejeze de coronavirus. Opinia publică a criticat produsul, fiind sceptici în privinţa eficienţei acestuia.

Casca care te protejează de coronavirus. Ce dotări are

Casca creată de MicroClimate costa aproape 200 de euro şi arată ca un acvariu sau că o cască de astronaut şi deţine un sistem de ventilaţie, transmite Mirror.

Conducerea companiei menţionează că această cască are mai multe avantaje, printre care şi faptul că oamenii îşi pot vedea faţa.

În urma imaginilor făcute publice pe site-ul companiei, mai multe persoane au început să critice produsul, fiind sceptici în privinţa eficienţei acestuia.

Adrian Streinu-Cercel, despre pandemia de COVID-19: „Masca e singura care poate proteja în acest moment“

Managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel , a declarat, în legătură cu pandemia de COVID-19, că în momentul de faţă masca de protecţie este singura care poate proteja în acest moment de infectarea cu noul coronavirus.

„Când ne infectam?! Atunci când nu purtam masca! Purtaţi, fraţilor, masca! E singura care poate proteja în acest moment. Pe urmă, vă spălaţi pe mâini cu apă şi săpun de câte ori puteţi. Nu plecaţi de acasă fără mască!”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Managerul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti a precizat că pandemia de COVID-19 a dezorganizat sisteme de sănătate, însă China, care a rămas pe sistemul clasic, are acum doar cazuri de import.

„Aceasta pandemie a dezorganizat sisteme de sănătate. Şi în România, Franţa, Italia, Germania, Spania. Singura ţară care a rămas cu sisteme de sănătate pe sistemul clasic a fost cine? China! Ce are China în momentul de faţă? Numai cazuri de import şi niciun caz de transmitere comunitară. Şi niciun caz nu a fost înregistrat în ultimele zile, la Beijing, ceea ce este wow! Asta demonstrează că se poate, dar se poate cu disciplina. Atunci când disciplina lipseşte în contextul unei astfel de epidemii, lucrurile iau întorsături neplăcute”, a precizat Adrian Streinu-Cercel.

„Dacă nu avem grijă de noi, nu ne apără nimeni!“

Medicul susţine că dacă toată lumea ar purta masca corect, în cel mult opt săptămâni, virusul ar fi eradicat.

„În ultima perioadă am văzut mesaje de genul: ‘haideti să izolăm virusul, nu să ne izolăm pe noi!’. Absolut corect! Acest slogan este foarte bun. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să avem grijă de noi. Dacă nu avem grijă de noi, nu ne apără nimeni. Oricât de puternic ar fi statul, uitaţi-vă la SUA, degeaba! Sfatul meu este: haideţi să ne protejăm pe noi înşine! Pentru a ne proteja pe noi înşine trebuie să purtăm masca tot timpul. Am ieşit din casă, am ieşit cu masca pe figură.

Masca trebuie să acopere şi nasul, şi cu gura! Bandă metalică de deasupra trebuie amprentata pe conturul nasului şi a obrajilor. Dacă este pusă de formă, lasa zone prin care aerul pătrunde şi, o dată cu aerul care pătrunde, evident că poate pătrunde şi virusul. Dacă aceste lucruri ar fi puse în practică, în decurs de şase-opt săptămâni, am putea să izolăm circulaţia virusului. Cei care nu vor să poarte masca, nu au decât să facă ce doresc, dar să-şi asume şi riscul îmbolnăvirii!”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

Adauga un comentariu