Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă în public. Designerul Primei Doamne face dezvăluiri

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă în public. Designerul Primei Doamne face dezvăluiri

17 apr. 2023, 20:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Designerul primei doamne, apariţie rară la TV. Andreea Tincu a vorbit despre preferinţele vestimentare ale lui Carmen Iohannis într-un interviu inedit, cu Lorena Burlacu.

„Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca prima doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la prima doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană”, a declarat Andreea Tincu.

Carmen Iohannis era deja în atenția publicului

Se întâmpla în 2015, la un an după instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Carmen Iohannis era deja în atenția publicului când Andreea Tincu a devenit designer al primei doamne.

Potrivit designerului, Carmen Iohannis este o persoană foarte plăcută.

„Poate și faptul că lucrează cu foarte mulți copii, atunci are un vibe uman foarte pronunțat”, a spus Andreea Tincu.

Carmen Iohannis preferă ținutele tinereşti în culori aprinse. Pentru ultima vizită oficială la Tokyo, prima doamnă a ales o rochie într-o nuanță reprezentativă pentru statul nipon. Culoarea roz este asociată florilor de cireș, floarea națională a Japoniei.

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă în public

Rochiile purtate de Carmen Iohannis pleacă de la 900 lei, dar ajung și la 4.000 de lei.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a mai spus Andreea Tincu.

Şi eşarfele cu care Carmen Iohannis îşi accesorizează ţinutele sunt semnate tot Andreea Tincu.

Andreea Tincu este absolventă a Universităţii De Arte Gheorghe Enescu din Iaşi, a lucrat cu mai multe case de modă şi ateliere. Din 1998 este oficial designer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *