Prima pagină » Cancan » Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce detaliu a făcut public designer-ul

Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce detaliu a făcut public designer-ul

30 oct. 2023, 12:12,
în Cancan

Cătălin Botezatu, reacție după aflarea divorțului dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Știrea că Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, se despart a fost subiectul principal al ziarelor timp de câteva zile. Cu adevărat, nimeni nu așteaptă la această decizie din partea lor, deoarece, deși circulau zvonuri despre probleme în relația lor de ceva timp, ei continuau să se prezinte ca un cuplu perfect.

În timp ce Oana Zăvoranu și Alex Ashraf se află în plin proces de divorț, Cătălin Botezatu a surprins pe toată lumea cu o serie de declarații despre separarea lor.

Oana Zăvoranu a făcut o serie de declarații extrem de surprinzătoare despre fostul ei soț, explicând că motivul despărțirii lor este infidelitatea lui. Se pare că Alex Ashraf nu a înșelat-o doar cu o femeie, ci cu două, conform spuselor ei, și asta nu este tot. Vedeta afirmă că el a cheltuit peste 100.000 de euro din banii ei pentru a cumpăra obiect de lux pentru actuala sa amantă.

Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

După ce a dezvăluit totul, Alex Ashraf a reacționat și el, respingând complet ceea ce afirmă Oana Zăvoranu și menționând că aspectele vor fi discutate în instanță, cu probele necesare. De atunci, vedeta nu a mai dorit să vorbească despre divorțul lor, dar se pare că vestea a ajuns acum și la Cătălin Botezatu.

După cum bine știm, acesta îi făcea ochi dulci vedetei pe vreme când abia ieșise din relația cu Pepe. Cu toate că nu s-a întâmplat nimic între ei, celebrul designer afirmă că este fericit pentru Oana și crede faptul că a făcut o alegere înțeleaptă, care cu siguranță îi va aduce mult bine.

„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi. Dacă ei îi e bine… eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți, deci nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică’, a dezvăluit Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni televizate, moderate de Dan Capatos.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Oana Zăvoranu

Toată lumea este cunoscută de faptul că Oana Zăvoranu și Cătălin Botezatu se cunosc de mulți ani și au avut întotdeauna o legătură specială. Deși la început și-au făcut complimente și designerul manifestă interes față de ea, nu sa întâmplat nimic romantic între ei, Astfel că acum păstrează o frumoasă prietenie.

„Nu știu, Oana e o fată minunată… pe băiatul ăsta nu îl cunosc, dar Oana e o fată liberă și rebelă. Pe băiat chiar nu îl cunosc’, a mai spus designerul de modă.

Cătălin Botezatu crede că Oana Zavoranu a făcut o alegere bună atunci când a ales să divorțeze de Alex Ashraf. Designerul o apreciază mult pe focoasa brunetă, ba chiar și-a dorit o relație cu ea la un anumit moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *