Cultural

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț, Alex Ashraf, că i-a cheltuit toți banii cu amanta. “Sunt împreună de un an jumate”

Publicat: 28 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț Alex Ashraf că i-a cheltuit toți banii cu amanta. Sunt împreună de un an jumate
Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț că i-a cheltuit o sumă importantă de bani, pe pretențiile amantei sale

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț, Alex Ashraf, că i-a cheltuit toți banii cu amanta cu care ar avea o relație de un an jumate. Vedeta afirmă că în tot acest timp partenerul i-a dat suma de 162.000 de euro pentru a-i cumpăra o mașină și o casă amantei. Acestea sunt declarații făcute de fiica Mărioarei Zăvoranu.

După șapte ani de căsătorie, Alex Ashraf și-a încheiat mariajul cu Oana Zăvoranu prin divorț. Vedeta aduce acuzații serioase fostului soț și afirmă că acesta a cheltuit suma de 162.000 de euro pentru a-i finanța operații estetice și pentru ai cumpăra alte bunuri amantei.

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț

Oana Zăvoranu a afirmat că fostul ei soț are o relație de un an și jumătate, și că i-a cheltuit toți banii pentru a-i cumpăra o casă și o mașină pentru actuala sa iubită. Vedeta susține că deține dovezi în acest sens și că ea a fost fost cea care l-a protejat în permanență în momentul în care au apărut probleme.

”Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Viva.ro

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf!

Oana Zăvoranu aconfirmat despărțirea de fostul ei soț, Alex Ashraf, după ce acesta s-a mutat la amantă.

”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul ei soț că i-a cheltuit o sumă importantă de bani, pe pretențiile amantei sale.

Adauga un comentariu