National

Cătălin Drulă, după ce s-a vaccinat antiCOVID-19: „Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice“

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Drulă după ce s-a vaccinat antiCOVID-19 Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice
Minsitrul transporturilor, Cătălin Drulă, s-a vaccinat anti-COVID-19

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a scris miercuri, 20 ianuarie, după ce s-a vaccinat antiCOVID-19, despre campania de vaccinare.

Cătălin Drulă a postat o fotografie făcută în timp ce se vaccina împotriva COVID-19 cu mesajul „Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice”.

„De aproape un an ne luptăm cu virusul SARS-COV2. Vedem efectele epidemiei la nivel național, presiunea pe spitale, problemele din economie. Dar le vedem și la nivel personal: rude, prieteni, colegi care s-au îmbolnăvit. Și, din păcate, cei care au pierdut lupta cu COVID-19“, a precizat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă: „Cea mai sigură și rapidă cale de ieșire di pandemie este vaccinarea“

Ministerul Transporturilor a menționat că, din punctul său de vedere, cea mai sigură și rapidă cale de ieșire di pandemie este vaccinarea.

„Sunt tată și în același timp și fiu. Îmi doresc ca toți bunicii să își poată vedea nepoții fără teama acestui virus. Să ieșim ca societate mai puternici din epidemie și să ne putem relua ritmul și activitățile normale ale vieții. Ca să ajungem în acel punct împreună, cea mai sigură și rapidă cale este vaccinarea. Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice”, a mai scris Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Miniștrii Guvernului Cîțu s-au vaccinează public anti-Covid-19

Toţi membrii Cabinetului Florin Cîtu s-au vaccinat public anti-Covid-19, Vicepremierii și miniștrii Cabinetului Cîțu s-au imunizat împotriva noului coronavirus la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Bârnă, dar şi ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Năzare au fost primii imunizaţi.

Prim-ministrul Florin Vasile Cîțu s-a vaccinat sâmbătă, iar președintele României, Klaus Iohannis s-a imunizat vineri, în prima zi a etapei a doua.

Lucian Bode: „M-am vaccinat pentru că este singura modalitate de a scăpa de pandemie”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri, 20 ianuarie 2021, faptul că s-a vaccinat cu încredere în ştiinţă, fiind unica modalitate de a scăpa de pandemia cu Covid-19 şi de a reveni la o viaţă normală.

„M-am vaccinat având un sentiment de încredere, încredere în ştiinţă, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâştiga dreptul la o viaţă normală, la viaţa pe care o aveam înainte de această pandemie”, a precizat Bode.

El a mai adăugat că revenirea rapidă la normalitate depinde de numărul celor care se vor imuniza în această perioadă.

„Decizia de a se vaccina aparţine fiecărui cetăţean, însă, de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toţi românii să se vaccineze, indiferent că nu au contactat această boală sau au trecut prin boală aşa cum am trecut şi eu”, a adăugat ministrul de Interne.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj emoționant după ce s-a vaccinat: „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut să o îmbrățișez și să o sărut”.

Adauga un comentariu