Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță, adevărul despre operația prin care a trecut. Când se întoarce prezentatorul la emisiune

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Măruță adevărul despre operația prin care a trecut. Când se întoarce prezentatorul la emisiune
Cătălin Măruță, adevărul despre operația pe care a suferit-o

Cătălin Măruță a apărut într-un Live pe pagina sa de Facebook, unde și-a salutat fanii, de care îi este dor, din cauza că lipsește de la emisiune. El le-a mulțumit tuturor pentru urările de bine și pentru mesajele de însănătoșire, fiind vizibil emoționat pentru că mulți români i-au fost alături în această încercare.

Prezentatorul Pro Tv a suferit o intervenție chirurgicală pentru ruptură de ligamente încrucișate. Medicul i-a spus că acest tip de operație durează mai mult decât una de protezare,  pentru că este foarte delicată, ligamentele fiind foarte mici.

Andra a fost cea care i-a administrat medicația lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a fost anesteziat parțial, în partea de jos a corpului și i-au fost administrate calmante pentru a nu simți durerea.

„Mi s-a părut ireal că în timpul operației a folosit câțiva litri de ser fizioligic ca sa spele foarte bine locul”, a spus Cătălin Măruță.

Prezentatorul a povestit în live-ul de pe Facebook că Andra a fost cea care i-a administrat medicația sub formă de injecții, după ce a ajuns acasă.

Cătălin Măruță a anunțat că va reveni la emisiunea de la Pro Tv

Până săptămâna viitoare, emisiunea va fi prezentată de Adela Popescu.

„Șoferi sunt mulți, dar important este să ai o mașină bună, iar mașina asta bună este redacția La Măruță. Chiar dacă pilotul lipsește, totul merge. Așa că bucurați-vă de emisiune”, a mai spus Măruță.

Prezentatorul TV a postat pe Instagram mai multe clipuri în care a povestit că operația a decurs foarte bine și că se simte excelent. El s-a filmat imediat după ce a ajuns în salon, după operație.

„Gata. Pacientul a supraviețuit. Vă mulțumesc pentru mesaje. M-a așteptat asistenta personală”, a spus prezentatorul TV referindu-se la soția sa, Andra.

„A ajuns, în sfârșit. Este totul în regulă. Se simte bine. I-a scăzut puțin vocea, așa se întâmplă de la anestezie”, a spus și artista, la rândul său.

„Am fost LIVE toată operația, adică nu am fost anesteziat total. Am văzut toată operația”, a punctat Cătălin Măruță.

Adauga un comentariu