Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cătălin Măruță, replici dure pentru Mădălin Ionescu și Dinu Maxer. Cei doi s-au plâns de Măruță, prezentatorul i-a pus la punct

Cătălin Măruță, replici dure pentru Mădălin Ionescu și Dinu Maxer. Cei doi s-au plâns de Măruță, prezentatorul i-a pus la punct

12 iun. 2023, 20:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cătălin Măruță a reacționat după ce au ieșit mai multe discuții despre el și despre emisiunea pe care o prezintă. Se pare că Mădălin Ionescu și Dinu Maxer s-au plâns de prezentatorul de la PRO TV.

În ediția de vineri, 9 iunie, a emisiunii „La Măruță”, prezentatorul i-a pus la punct pe Mădălin Ionescu și Dinu Maxer. Cei doi nu au fost mulțumiți de rubrica „sosurile picante”, motiv pentru care au oferit mai multe declarații despre prezentator.

Cătălin Măruță: „Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare”

Despre Dinu Maxer, Cătălin Ionescu a spus că a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare, după ce a spus că fosta lui parteneră, Deea Maxer, ar fi căzut în plasa prezentatorului.

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță a reacționat și la adresa lui Mădălin Ionescu

De asemenea, Cătălin Măruță a avut o reacție la adresa lui Mădălin Ionescu, despre care spune inventează tot felul de lucruri și că a fost lezat din cauza unui simplu joc.

„Un alt băiat care nu își aduce aminte unde vine, cu toate că a avut primite linkurile pe WhatsApp de la colegii mei, este Mădălin Ionescu. A dat un interviu la un moment și a zis că a căzut într-o capcană. După rubrică mi-a dat și un mesaj: «Mister, cred că a ieșit un pic bizar. Nu eram familiarizat cu regulile. A fost pe repede înainte, fapt care a făcut ca afirmația aia cu sexul să fie un pic nepotrivită. Era o ironie. Eu sunt tătic pe discuții libere. Mi-am ieșit un pic din mână. Dacă mă consultați înainte în privința întrebărilor ar fi ieșit mai interesant». Ăsta e un joc! Se trezesc unii lezați sau inventează tot felul de lucruri. Alex Velea nu vorbește cu mine de nu știu cât timp că sunt întrebări aici «Cu ce vedetă ai pleca pe o insulă?» și mulți zic Antonia și el crede că eu îi pun pe oameni să spună Antonia”, a mai spus Cătălin Măruță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024