Cancan ultimă oră

Cătălin Zmărăndescu a recunoscut! A fost la doar un pas de a-și pune capăt zilelor

Publicat: 29 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Zmărăndescu a recunoscut A fost la doar un pas de a-și pune capăt zilelor
Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și pune capăt zilelor

Cătălin Zmărăndescu a fost la doar un pas de a-și pune capăt zilelor, după ce viața i-a dat o încercare destul de grea.

Fostul sportiv a crezut că nu mai are de ce să trăiască, după un incident cu Gigi Becali. Un bun prieten l-a salvat în timp ce se afla la etajul 10 al unui bloc, cu picioarele în gol. Chiar dacă pare extrem de puternic, Cătălin Zmărăndescu a avut parte și de perioade care l-au îngenuncheat de durere de-a lungul vieții sale.

Cătălin Zmărăndescu a vrut să-și pună capăt zilelor

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit, în cadrul unui podcast online, că unul dintre oamenii care au jucat un rol crucial în viața lui este nimeni altul decât Gigi Becali. La un moment dat, acum mai mulți ani, la un meci, fostul sportiv l-a lovit pe unul dintre bodyguarzii omului de afaceri. De atunci, a rămas aproape de Gigi Becali. Omul de afaceri i-a propus pe loc să devină angajatul său, pe un salariu de 300 de dolari, iar Cătălin Zmărăndescu a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

„A fost o chestie ciudată, i-am bătut un bodyguard într-un meci, a venit Gigi cu parpalacul pe umeri: «Cătăline, bravo, bravo! De mâine lucrezi pentru mine, ești angajat pe 300 de dolari, să vii la Lido!». Eram copil amărât, mi s-a spus că e om de încredere, a fost o rampă de lansare în viață. Am fost lângă el vreme de 16 ani. Nu regret nimic. Tot ce s-a întâmplat atunci, a dus la momentul care sunt eu astăzi. Și n-aș mai fericit acum”, a spus Cătălin Zmărăndescu în cadrul podcastului.

Cu toate acestea, nu toate momentele pe care le-a petrecut alături de Gigi Becali au fost la fel de frumoase.

Motivul pentru care fostul sportiv a vrut să renunțe la viață

În anul 2019, mașina patronului FCSB a fost furată. Pe atunci, Cătălin Zmărăndescu a primit o pedepasă de trei ani de închisoare cu suspendare. Chiar și așa, este de părere că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.

După incidentul cu Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a pierdut tot, așa cum chiar el a mărturisit. A decis să își pună capăt zilelor, însă un prieten i-a salvat viața, pe ultima sută de metri. L-a convins să se gândească la familia sa și să nu recurgă la un gest necugetat.

„În momentul în care am pierdut tot, după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe marginea blocului, la etajul 10, cu picioarele în gol: «De ce mai trăiesc? Am fost prost, am făcut greșeli, una după alta!». Și m-a sunat un prieten foarte bun, de-al meu, psiholog de meserie:

«Ce faci, mă? Ești bine, unde ești? Hai că vin acum!». S-a așezat lângă mine, cu picioarele în gol: «Dacă sari tu, sar și eu!». Mi-a zis: «Ești un egoist, un prost, un nesimțit!. De ce? «Te gândești doar la tine, nu la mama, nu la tatăl tău. Nu ești nici primul, nici ultimul. Mă, dar dacă aveai vreo boală incurabilă, ce făceai?!»”, a mai spus Cătălin Zmărăndescu.

Adauga un comentariu