Cultural

De ce nu s-a căsătorit Paul Ipate cu Jojo. Ce spune frumoasa actriță despre partenerul ei de viață

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu s-a căsătorit Paul Ipate cu Jojo. Ce spune frumoasa actriță despre partenerul ei de viață
Cu toate că Paul Ipate nu s-a căsătorit cu Jojo, cei doi formează de mai bine de 8 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Multă lume se întreabă de ce nu s-a căsătorit Paul Ipate cu Jojo. Carismaticul artist este de mai bine de 8 ani împreună cu Cătălina Grama, însă cei doi nu au făcut marele pas cu toate că formează un cuplu superb și se bucură din plin de rolul de părinți. Iată ce spune frumoasa actriță despre partenerul ei de viață.

De ce nu s-a căsătorit Paul Ipate cu Jojo după 8 ani de relație

Paul Ipate trăiește de peste 8 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Jojo, pe numele real Cătălina Grama. Aceștia se înțeleg de minune și formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o fetiță superbă, însă actrița mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Paul Ipate și Jojo se bucură din plin de viața de familie chiar dacă nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă marele pas. Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că le-a spus copiilor motivul pentru care nu au dorit să facă nuntă.

„Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.”, a declarat aceasta.

Paul Ipate și Jojo radiază de fericire împreună și reușesc să îmbine de minune cariera cu viața de familie. Aceștia se afișează frecvent la evenimentele mondene și fac furori de fiecare dată când apar la tv.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Jurca. Celebrul prezentator are o soție superbă de care este tare mândru. Și carismaticul actor Mihai Rait se declară un bărbat împlinit pe plan personal la vârsta de 42 de ani.

Ce spune celebra actriță despre provocările din viața de cuplu

Jojo a oferit în repetate rânduri detalii despre relația pe care o are cu Paul Ipate și cum reușesc cei doi să depășească toate momentele tensionate din viața de cuplu. Celebra actriță are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei și se mândrește cu bărbatul care i-a cucerit inima cu ani în urmă.

,,Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii. (…)

Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine, aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate. Am trecut prin foarte multe împreună și ne-am descoperit măsura, am știut cine suntem de fapt și cât de mult însemnăm unul pentru celălalt.”, a mărturisit frumoasa actriță.

Mai mult, Jojo a vorbit și despre situațiile tensionate alături de Paul Ipate, dezvăluind cum reușesc aceștia să gestioneze conflictele și momentele dificile din relația lor.

,,Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte. (…) Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta.”, a mai precizat vedeta tv.

Cu toate că Paul Ipate nu s-a căsătorit cu Jojo, cei doi formează de mai bine de 8 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se înțeleg de minune și se bucură din plin de viața de familie, dar și de aprecierea publicului.

Adauga un comentariu