Cultural

Câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare că și-a ales o parteneră după chipul și asemănarea solistei

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu. Fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare că și-a ales o parteneră după chipul și asemănarea solistei
Iubita medicului Cristian Georgescu urmează să împlinească anii, iar în prezent cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

La patru ani de la divorțul de Anca Țurcașiu, oamenii au început să se întrebe câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu.

De ziua lui Cristian Țânțăreanu, medicul a oferit un interviu emoționant pentru Antena Stars, direct de pe domeniul de la Corbeanca. Georgescu a vorbit despre viața sa, având-o alături pe iubita sa, o femeie blondă, cu o siluetă suplă și îngrijită, părul creț aducând, oarecum, aminte de fosta sa soție – cel puțin din punct de vedere al siluetei.

Câți ani are iubita medicului Cristian Georgescu

După o poveste de dragoste ce a durat peste 20 de ani, Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2020. Deși mariajul lor a luat sfârșit, viața nu s-a oprit pentru niciunul dintre cei doi. La scurt timp după despărțirea de cunoscuta actriță, Cristian Georgescu a decis să-și refacă viața amoroasă.

După o perioadă de rezerve și evitarea aparițiilor publice împreună, îndrăgostiții care și-au oficializat recent logodna, au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii.

Alături de aleasa inimii, o femeie care va împlini 43 de ani luna viitoare, medicul a descris viața sa ca fiind una plină de aventuri. Călătoriile reprezintă principala sa pasiune, ocupând o mare parte din timpul liber.

„Anul acesta am fost în Deltă cu gașca noastră de prieteni, am fost vreo 22 de camere, prieteni mulți, ca de obicei. Am început cu dreptul ca să zic așa. A fost o petrecere minunată și de atunci o ținem tot așa.

Acum ne pregătim să plecăm și într-o mică vacanță: Hong Kong și Coreea, trei săptămâni.

Anul trecut am făcut Japonia, o lună, și anul ăsta, din Asia, asta a mai rămas.

Am avut o dorință de a vedea în fiecare an câte un stat sau orașe din state și în general le-am făcut pe cele la distanță. În Europa nu prea am fost.

Am zis să le fac acum, la tinerețe, pe cele la distanță și vedem mai târziu”, a declarat medicul stomatolog Cristian Georgescu pentru Antena Stars.

Cristian Georgescu urmează să devină bunic

Cu entuziasm și emoție, medicul a mărturisit că abia așteaptă să devină bunic. Așteptarea de a-și strânge în brațe nepoții este o sursă de mare bucurie pentru el.

„În iunie voi devenit bunic. (…) Va avea o fetiță și să fie cu noroc.”, a mai spus Cristian Georgescu.

Iubita medicului Cristian Georgescu urmează să împlinească anii, iar în prezent cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Comentarii
  • Un articol de kkt! Bai, jutnalistu’ lu’ peste, unde ai vazut tu ca femeia aceea „e dupa chipul si asemanarea fostei sotii”! Bai, esti chior sau prost? Mai era un pic si spuneai ca e clona lui Turcasiu 😬😬😬

Adauga un comentariu