Cultural

Câți ani are și cum arată Robert Powell, actorul care a avut rolul principal în filmul “Iisus din Nazaret”

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți ani are și cum arată Robert Powell actorul care a avut rolul principal în filmul Iisus din Nazaret
Robert Powell, actorul principal al miniseriei “Iisus din Nazaret”, va împlini 80 de ani în acest an, iar transformarea să este una incredibilă

Tot mai multe persoane se întreabă câți ani are și cum arată Robert Powell, actorul din “Iisus din Nazaret”, în prezent.

Filmul este în continuare un reper al cinematografiei, iar rolul a fost unul cu adevărat marcant pentru cariera actorului.

Câți ani are și cum arată Robert Powell, în prezent

De-a lungul timpului, numeroase producții cinematografice din întreaga lume au adus povestea lui Iisus pe marile și micile ecrane. Interpretarea lui Robert Powell în „Iisus din Nazaret” rămâne una dintre cele mai memorabile, actorul reușind o reprezentare magistrală și profund emoționantă a lui Hristos.

Născut pe 1 iunie 1944 în Salford, Lancashire, actorul englez Robert Powell va împlini 80 de ani în acest an. Renumit pentru cariera sa prolifică în film și televiziune, Powell este cel mai cunoscut pentru rolul iconic al lui „Iisus din Nazaret” în miniseria omonimă din 1977.

Pe lângă rolul memorabil al lui Iisus din Nazaret, Robert Powell este cunoscut și pentru interpretarea agentului secret fictiv Richard Hannay. Vocea sa distinctivă l-a propulsat și în lumea naratorilor, fiind solicitat pentru numeroase reclame și documentare. De asemenea, a avut un rol important ca Mark Williams în drama medicală de pe BBC One, „Holby City”.

Actorul Robert Powell își duce viața liniștită în vestul Londrei, alături de soția sa Babs, cu care este căsătorit de aproape cinci decenii. De-a lungul celor 49 de ani de căsătorie, cei doi au construit o familie frumoasă, fiind binecuvântați cu doi copii și un nepot.

Cine difuzează, în acest an, miniseria “Iisus din Nazaret”

Pro TV readuce pe micile ecrane faimoasa miniserie „Iisus din Nazaret” în preajma sărbătorilor pascale. Filmul din 1977, regizat de Franco Zeffirelli și avându-l pe Robert Powell în rolul principal, va fi difuzat de miercuri până sâmbătă, oferind publicului o perspectivă emoționantă asupra vieții lui Iisus Hristos.

Iată programul miniseriei:

Miercuri noaptea, de la 00.15 – Iisus din Nazareth, prima parte

Joi noaptea, de la 00.15 – Iisus din Nazareth, partea a doua

Vineri noaptea, de la 23.30 – Iisus din Nazareth, partea a treia

Sâmbătă noaptea, de 22.45 – Iisus din Nazareth, părţile patru şi cinci.

Miniseria „Iisus din Nazaret”, realizată de renumitul regizor italian Franco Zeffirelli, prezintă povestea vieții, morții și învierii lui Iisus Hristos, așa cum este descrisă în Noul Testament. Realizată la cererea Papei Paul al VI-lea, această producție cinematografică a devenit o capodoperă a genului, apreciată de critici și public deopotrivă.

Robert Powell, actorul principal al miniseriei “Iisus din Nazaret”, va împlini 80 de ani în acest an, iar transformarea să este una incredibilă.

Adauga un comentariu