Cancan ultimă oră

Câţi bani face Corina Caciuc din afacerea cu produse cosmetice? Câţi lei costă un simplu ser

Publicat: 29 ian. 2022
La vârsta de 29 de ani, Corina Caciuc deține o afacere cu produse cosmetice

Dacă relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf este din ce în ce mai serioasă, nici partea profesională nu este neglijată. Tânăra deține o afacere cu produse cosmetice. Câți lei costă un simplu ser?

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a ridicat mai multe semne de întrebare în ultimele luni. Antrenorul de la FC Craiova și tânăra din Deva formează un cuplu, iar, în curând, vor deveni părinți. Corina va aduce pe lume un băiețel.

La scurt timp, însă, după ce au apărut imaginile, au apărut acuzații dure la adresa Corinei Caciuc și, implicit, la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Toate făcute de Silvana Peng, mama fostei gimnaste din lotul tricolor, cea care este iubita fiului cel mare al antrenorului. Totuși, declarațiile acesteia nu au rămas fără ecou, căci Asiana a dorit să pună, atunci, punctul pe „i”, iar iubita lui Luca Reghecampf și-a arătat dezamăgirea cu privire la cele dezvăluite de mama ei.

Pe de altă, parte, însă părinții Corinei ar fi încântați de relația pe care fiica lor o are cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și s-ar arăta deranjați de amploarea pe care a luat-o subiectul în presă. De asemenea, aceștia nu doresc să intervină în viața fiicei lor.

Câţi bani face Corina Caciuc din afacerea cu produse cosmetice?

La vârsta de 29 de ani, Corina Caciuc deține o afacere cu produse cosmetice. La o primă vizualizare a site-ului, partenera lui Laurențiu Reghecampf oferă posibilelor cliente seruri, precum cele pentru anti-îmbătrânire, îndepărtarea ridurilor, albire și hidratare, îngrijirea ochilor, dar și pentru repararea semnelor de acnee.

Prețul unui astfel de ser pornește de la 59 de lei, ajungând și la prețul de 99 de lei. Cel mai scump ser pe care îl oferă spre vânzare conține Vitamina C 20% și Aur 24k. De asemenea, clientele mai pot opta pentru anumite kit-uri, care conțin seruri și roller din quartz, și care costă între 149 de lei și 229 de lei. Potrivit site-ului, transportul este gratuit la comenzi de peste 400 de lei.
Adauga un comentariu