Cancan ultimă oră

Câți copii are Cătălin Botezatu. Creatorul de modă: “Unul dintre ei l-am ținut ascuns”

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Cătălin Botezatu. Creatorul de modă Unul dintre ei l-am ținut ascuns
Cătălin Botezatu a discutat recent, în cadrul unei emisiuni TV, despre familia sa și despre numărul exact de moștenitori pe care îi are

Cătălin Botezatu a fost întotdeauna un bărbat dorit de numeroase femei, astfel că multe persoane sunt de părere că vedeta are mai mulți copii, din fostele sale relații.

Având în vedere acest lucru, creatorul de modă a dorit să facă lumină în acest caz, așa că a dezvăluit tot adevărul.

Cătălin Botezatu a spus câți copii are

Cătălin Botezatu a discutat recent, în cadrul unei emisiuni TV, despre familia sa și despre numărul exact de moștenitori pe care îi are. Așadar, toată lumea știe că vedeta are doar doi copii, deși de-a lungul anilor s-a vehiculat că ar fi vorba de mai mulți. Acesta a dezvăluit că este tatăl a doi băieți rezultați din două relații din trecut, cu care încă păstrează legătura. Totuși, chiar dacă ține la ei, designerul a menționat că nu îi ajută din punct de vedere financiar, deoarece aceștia sunt majori și pe picioarele lor.

Astfel, Botezatu a declarat că nu are de gând să le lase lor averea pe care a acumulat-o pe parcursul carierei sale de creator de modă.

„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV.

În cazul moștenitorilor, Cătălin Botezatu a declarat că are o singură dorință. Acesta a spus cu ceva timp în urmă că ar fi extrem de fericit dacă ar avea și o fetiță.

Adauga un comentariu