Cancan ultimă oră

Câți copii are Cheloo. Artistul este la a doua căsnicie

Publicat: 24 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Cheloo. Artistul este la a doua căsnicie
Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară

Iată câți copii are Cheloo, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Vezi mai jos toate detaliile despre viața personală a cântărețului!

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. De-a lungul timpului, el s-a făcut remarcat atât prin talentul său, cât și prin firea lui deschisă, având în vedere că mereu a spus lucrurilor pe nume fără nicio reținere.

Totuși, îndrăgitul cântăreț a păstrat mereu discreția în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care foarte mulți oameni se întreabă câți copii are artistul sau de ce a ajuns la despărțire cu prima soție.

Vezi mai jos câți copii are cunoscutul cântăreț și alte detalii importante din viața lui.

Cheloo este tatăl a trei copii

Cheloo nu mai are nevoie de nicio descriere, căci toată lumea știe faptul că este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară. Totuși, puțini dintre cei care îl apreciază pentru talentul său artistic știu detalii despre viața lui personală, mai ales că a păstrat mereu discreția cu privire la aceste aspecte de familie.

Astfel, mulți oameni se întreabă câți copii are artistul și cu cine este căsătorit în prezent.

Ei bine, Cheloo este tatăl a trei copii minunați pe care îi iubește nespus și care îl fac mândru la fiecare pas. Deși a preferat mereu să nu discute despre cei trei moștenitori ai săi, se știe că primul copil al cântărețului este Ștefan Ion, băiatul pe care îl are împreună cu prima lui soție, Daniela Niculescu. După divorțul de cea care i-a oferit primul copil, Cheloo și-a refăcut viața alături de superba lui parteneră Daniela Moraru.

Cei doi au o căsnicie fericită și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță.

Cheloo este la a doua căsnicie

Îndrăgitul cântăreț se poate declara în prezent un bărbat împlinit în totalitate, având în vedere că are trei copii minunați și o parteneră cu care se înțelege de minune.

Ei bine, Cheloo este la a doua căsnicie, după ce a divorțat de cea care i-a dăruit primul copil. Artistul a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu, iar în 2007 s-au căsătorit. După ce au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, toată lumea se aștepta ca relația lor să devină mai sudată și de neclintit.

Cu toate acestea, fericirea nu a durat foarte mult, căci la câțiva ani distanță au început să apară certuri și conflicte tot mai mari.

Astfel, cei doi au ajuns să își spună „ADIO” în anul 2012. La ceva timp după divorțul cu scandal, artistul și-a găsit fericirea și liniștea în brațele frumoasei Daniela Moraru.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi s-au stabilit în localitatea prahoveană Breaza, acolo unde trăiesc departe de agitația din Capitală. Ei au o fetiță și un băiețel împreună, însă artistul preferă să țină aceste detalii și pe cei mici departe de ochii curioșilor. De asemenea, cântărețul nu se afișează în spațiul public cu partenera lui de viață, fiind extrem de discret cu privire la căsnicia și familia lui.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea artistul în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

De ce s-a despărțit Cheloo de Daniela, prima soție

În prezent, artistul este extrem de fericit și împlinit alături de soția și copii săi.

Totuși, viața cântărețului nu a fost întotdeauna roz, având în vedere că a trecut printr-un divorț scandalos cu prima soție. Deși toată lumea știe acest lucru, mulți vor să afle de ce s-a despărțit Cheloo de Daniela, prima soție, mai ales că a preferat să păstreze discreția și să nu dezvăluie public detalii despre ce s-a întâmplat.

Ei bine, potrivit informațiilor apărute în presă, artistul și Daniela Niculescu au ajuns la divorț după doar câțiva ani de căsnicie, din cauza certurilor și neînțelegerilor care existau la tot pasul.

La acea vreme, prima soție a artistul ar fi suferit de depresie și ar fi ajuns dependentă de substanțe interzise. Mai mult decât atât, ea a afirma că a ajuns în acel punct din cauza infidelității cântărețului.

Astfel, în anul 2012, atunci când au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au avut un divorț cu scandal și multe acuzații. Cu toate acestea, în prezent, pare că lucrurile s-au reglat între cei doi, mai ales că au și un copil împreună.

Tags:
Adauga un comentariu