Cancan ultimă oră

Câți lei a ajuns să coste o bere la pahar de plastic, pe „plaja milionarilor” din Mamaia

Publicat: 07 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți lei a ajuns să coste o bere la pahar de plastic pe plaja milionarilor din Mamaia
Pretul berii pe plajele din Mamaia

În aceste weekend, litoralul românesc a fost luat cu asalt de turiști. Peste 100.000 de oameni au fost așteptați pe plaje, iar distracția a fost la cote maxime. Comercianții s-au pregătit și ei așa cum se cuvine pentru valul de turiști și au ajustat prețurile.

Weekend plin pe tot litoralul românesc. Oamenii au luat cu asalt plajele și s-au bucurat de zilele petrecute pe malul Mării Negre. Stațiunile au fost pline, iar unele chiar i-au așteptat cu surprize pe turiști. Celebra stațiune Mamaia, cunoscută pentru ofertele de lux și prețurile piperate a schimbat strategia și i-a primit pe turiști cu oferte de nerefuzat.

Deși pare o glumă, turiștii au putut să se bucure anul acesta de prețuri destul de scăzute. Pentru o bere la pahar de plastic, servită direct pe plajă, turiștii au trebuit să scoată din buzunar doar 6 lei. Prețul este surprinzător având în vedere prestigiul stațiunii, însă cei de pe litoral nu au stat prea mult pe gânduri și au profitat din plin de ofertă.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un weekend la mare

Turiștii ce au ajuns pe litoralul românesc weekend-ul trecut au trebuit să facă o investiție serioasă. Dacă în Mamaia prețurile produselor de pe plajă au scăzut considerabil ajungând mai ieftine decât în alte stațiuni, nu același lucru se poate spune și despre cazare.

Proprietarii par că vor să recupereze anul pierdut, așa că prețurile pentru o cameră au urcat considerabil. Astfel, cazarea pentru o noapte în Mamaia, într-o cameră cu vedere la plajă, costă în jur de 1.000 lei, iar pentru cei care se pot lipsi de peisaj 850 de lei.

La fel s-a întâmplat și în celelalte stațiunii. În Vama Veche o noapte de cazare a plecat de la 200 de lei, ajungând pană la 500 de lei, în funcție de condițiile oferite. Același tipar a fost respectat și în altet stațiuni, prețurile pentru cazare crescând față de anul trecut.

Adauga un comentariu