Mozaic muzical

Cauza decesului Corneliei Catanga. Artista s-a luptat câteva zile cu virusul SARS-CoV-2

Publicat: 26 mart. 2021
Cornelia Catanga pe scena imbracata in negru
Mara Banica a dezvaluit cauza decesului celebrei interprete de muzica lautareasca

Cântăreața s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 63 de ani, iar Mara Bănică a spus cauza decesului Corneliei Catanga. Mesajul postat de celebra jurnalistă este unul de-a dreptul sfâșietor. Artista era internată la Spitalul Universitar din București, având o formă de infecție cu noul coronavirus.

În această dimineață, în jurul orei 4:00, inima acesteia a încetat să mai bată.

Cauza decesului Corneliei Catanga

Mara Bănică a fost cea care a postat pe social media crunta veste. De asemenea, jurnalista a precizat și care a fost cauza morții cântăreței de muzică de petrecere. Pe 9 martie, Cornelia Catanga a împlinit vârstă de 63 de ani pe 9 martie.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpadit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator, suprapus cu un COVID a răpus o, acum o oră (n.r.: 03:52), la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică în zorii acestei dimineți pe Facebook.

Mesaje dureroase în memoria Corneliei Catanga

“Sunt șocată de pierderea doamnei Catanga… am cunoscut-o personal… era un om minunat… Condoleanțe familiei și multă putere!!! E trist… dureros”, “Drum lin către Ceruri, mare doamnă a muzicii lăutărarești!”, “Dumnezeu să o odihnească în pace! O voce,o carieră, o doamnă în domeniul ei muzical, regretabilă totuși ultima perioadă din viața dânsei cu diverse probleme” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea făcută de Mara Bănică la doar o oră de la moartea regretatei artiste.

Ultima dorință a Corneliei Catanga

Cornelia Catanga s-a stins din viața în această dimineață. Fiul Corneliei îşi pregătea, de ceva timp nunta. Aceasta îşi dorea foarte multă să aibă o familie stabilă în SUA unde s-a şi afirmat pe plan profesional.

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America. Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume la „Blue Note”, invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval. Mara Bănică a spus cauza decesului Corneliei Catanga intr-un mesaj pe social media.
Adauga un comentariu