Actualitate

Cauza oficială a morții artistei Tina Turner. Ce probleme de sănătate avea vedeta

Publicat: 26 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cauza oficială a morții artistei Tina Turner. Ce probleme de sănătate avea vedeta
Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, după ce în ultimii ani s-a luptat cu multiple probleme de sănătate

S-a aflat cauza oficială a morții artistei Tina Turner, care s-a stins din viață la 83 de ani, în locuința sa din Küsnach, Elveția. În ultimii ani, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, printre care un AVC, insuficiență renală, dar și cancer intestinal. Tina Turner dezvăluia cu câțiva ani în urmă că luase în calcul sinuciderea asistată, înainte ca soțul ei să-i doneze un rinichi.

Tina Turner, una dintre numele legendare ale industriei muzicale, s-a stins din viață la 83 de ani, în locuința sa din Elveția. La momentul anunțului morții artistei, reprezentanții acesteia au anunțat că decesul a survenit ca urmare a unei lungi lupte cu o boală nemiloasă.

Cauza oficială a morții artistei Tina Turner

Legendara cântăreață s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani în Küsnach, lângă Zurich, în urma unei boli lungi, nespecificate. Artista s-a luptat anterior cu cancer intestinal și a suferit un AVC, dar totodată a avut de hipertensiune arterială timp de peste patru decenii.

Reprezentanții cântăreţei au confirmat pentru DailyMail că Regina Rock’n’Roll-ului a murit strict din cauze naturale, nefiind luată altă variantă în calcul. Ei au anunțat vestea tristă a morții vedetei pe 24 mai, spunând: „Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”.

Tina Turner a fost diagnosticată pentru prima dată cu hipertensiune arterială în 1978, iar în 2016 și-a început lupta cu cancerul intestinal. În același timp, rinichii ei au început să cedeze, ceea ce a dus la o operație de transplant în 2017.

Pe 9 aprilie 2023, în ceea ce se crede a fi ultimele ei remarci publice, ea a spus pentru The Guardian cum speră că lumea își va aminti de ea și cum nu se teme de moarte:

„Cum ai vrea să fii amintită? Ca Regina Rock’n’Roll-ului. Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este în regulă să lupți pentru succes în propriile tale condiții”.

Întrebată dacă o sperie că îmbătrânește, ea a răspuns: „Aceasta este aventura vieții și îmbrățișez și accept fiecare zi cu ceea ce aduce ea”, spunea în urm,ă cu o lună și jumătate Tina Turner.

Tina Turner și Erwin Bach, o poveste impresionantă de dragoste

Tina Turner l-a cunoscut pe Erwin Bach în anul 1985, în Germania. Erwin era director la EMI, casa sa de discuri din Europa. A fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Tina Turner avea 47 de ani, iar Erwin Bach, 30. El a așteptat-o pe vedetă la aeroport, iar ea s-a îndrăgostit imediat de el.

Erwin Bach, în vârstă de 30 de ani la acea vreme, venise să o ia de la aeroport pe Tina, care urma să suțină un concert în Germania.

„Avea cel mai frumos chip. Nu putea fi trecut cu vederea. Mă întrebam «De unde a apărut?». Atât de bine arăta. Inima îmi bătea cu putere. Cred că însemna că îmi întâlnisem sufletul pereche. Îmi tremurau mâinile”, a povestit Tina Turner într-un interviu pentru Oprah Winfrey.

Peste ani, Tina Turner a mărturisit într-o postare pe Instagram că ea a fost cea care l-a invitat prima dată pe Erwin în oraș.

„Uneori, câteva secunde îți schimbă viața pentru că simți acea scânteie, acea conexiune instantă”, a scris Tina Turner.

Au rămas împreună încă de la prima întâlnire iar, în 2013, după 28 de ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

Adauga un comentariu