Cancan

Ce a dezvăluit Cucu de la Noaptea Târziu despre Dj Lalla. ”Am devenit colegi…”

Publicat: 29 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a dezvăluit Cucu de la Noaptea Târziu despre Dj Lalla. Am devenit colegi
Cucu de la Noaptea Târziu a fost profund afectat de moartea Laurei Roșca și a transmis un mesaj emoționant

Cucu de la Noaptea Târziu, mesaj emoționant pentru Laura Roșca, tânăra care a fost găsită decedată pe plaja din Constanța. În cursul zilei de ieri, câțiva localnici din au descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere, aflat pe plajă.

Acea femeie s-a dovedit a fi Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla. Cucu de la Noaptea Târziu, care o cunoscuse pe tânăra DJ, și-a exprimat tristețea și șocul la aflarea veștii despre moartea Laurei Roșca.

Ce a dezvăluit Cucu de la Noaptea Târziu despre Dj Lalla

Familia și prietenii Laurei Roșca au fost profund îndurerați de moartea ei tragică, după ce a fost găsită fără suflare pe o plajă din Constanța. Chiar și Cucu de la Noaptea Târziu a fost profund afectat de această veste și a postat un mesaj emoționant de rămas bun în scurt timp după ce a aflat despre moartea tinerei DJ-ițe.

„Acum 2 ani am avut primul contact cu(…) prin @lalla! Pe atunci nu știam și nici nu îmi imaginam că o să fac parte din acest radio și că Lalla o să-mi devină colegă! La un an distanță (anul trecut) am devenit colegi și de atunci tot ziceai tu că vrei să facem un interviu cu experiența mea din Bali…dar nu am mai reușit…facem altă dată interviul… Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun colega!!’, este mesajul pe care Cucu de la „Noaptea Târziu” l-a postat pe pagina sa de Instagram, în urma decesului lui Dj Lalla.

Cum a murit Dj Lalla

Un număr de localnici au descoperit cadavrul unei tinere în vârstă de doar 25 de ani pe o plajă din stațiunea Mamaia. Autorități au identificat-o pe femeie ca fiind Laura Roșca, un DJ cunoscut, și se pare că aceasta a murit prin înec.

„Am fost anunţaţi de către nişte turişti că o persoană este la firul apei, înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat. Nu ştim dacă este singura persoana care a intrat sau dacă sunt mai multe persoane. Facem verificări dacă găsim haine, ceva obiecte ale persoanei.

Dacă a intrat singură în apă, e foarte greu să mai alerteze cineva. Sezonul s-a cam terminat, nu prea este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era, ce s-a întâmplat mai exact. Are cam 25 de ani ‘, a declarat salvamarul din Mamaia, conform Ziua de Constanța.

Cucu de la Noaptea Târziu a fost profund afectat de moartea Laurei Roșca și a transmis un mesaj emoționant.

Adauga un comentariu