Cancan ultimă oră

Ce a făcut Cristina Ciobănașu imediat după ce s-a întors din Curaçao?

Publicat: 14 ian. 2022

Cristina Ciobănașu s-a fotografiat la salonul de înfrumusețare, acolo unde s-a oprit la scurt timp după întoarcerea din vacanță. Actrița din serialul “Adela” a fost plecată în Curaçao la început de an, acolo unde s-a bucurat de peisaje inedite și de temperaturi calde.

Tânăra iubește din nou, însă este destul de discretă atunci când vine vorba de noua relație. Ipostaza în care s-a pozat pe rețelele sociale le dă fanilor de gândit.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu la scurt timp după ce s-a întors din vacanță

Cristina Ciobănașu a postat o imagine de la un salon de înfrumusețare, care a fost una dintre primele opriri după ce a revenit din vacanță. Vedeta le-a spus fanilor că a venit să se aranjeze pentru că are „întâlnire cu canapeaua”.

La întoarcerea în țară, artista a întâmpinat câteva probleme cu bagajele, care nu au ajuns în același timp cu ea. CU toate acestea, s-a oprit la salon pentru a-și reîmprospăta look-ul.

„Am ajuns cu bine, dar nu și bagajele. Și am venit să mă fac drăguță. Nu de alta, dar am întâlnire cu canapeaua”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instastory.

Cristina Ciobănașu este discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă. În urmă cu câteva luni, fanii au aflat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul partener, Alexandru Mureșan.

Actrița și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu aproape cu an

Actrița și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu aproape cu an, după o relație care a durat aproximativ nouă ani. Deși internauții au sperat ca cei doi să se împace, acest lucru nu s-a întâmplat, dar au rămas în relații bune.

Cei doi se susțin reciproc în tot ceea ce fac și au rămas prieteni. Chiar Cristina Ciobănași l-a anunțat pe Vlad Gherman că are o nouă relație, iar acesta îi este alături.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman pe YouTube.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu?

În timp ce Cristina are o altă relație se zvonește că Vlad Gherman ar forma un cuplu cu Oana Moșneagu, una dintre protagonistele serialului „Adela”. Cei doi petrec mult timp împreună, așa cum se poate vedea și în imaginile din mediul online.

Cei doi au plecat în vacanță în Zanzibar, alături de alți prieteni, însă fanii se întreabă dacă nu cumva între cei doi există o relație de iubire.

În urmă cu câteva luni, Oana Moșteanu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Actrița a spus că între ei este o relație de prietenie și nimic mai mult.

Totodată. cei doi petrec mult timp și cu colegii lor de platou, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev. Toți patru au trecut prin momente grele de când s-au cunoscut, iar această prietenie i-a ajutat foarte mult.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm ‘Adela’ la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.

Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit”, a declarat Oana Moșneagu pentru VIVA.

Adauga un comentariu