Cultural

Ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă când a auzit că tatăl lui s-a eliberat. Emilia Ghinescu a spus abia acum adevărul

Publicat: 05 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă când a auzit că tatăl lui s-a eliberat. Emilia Ghinescu a spus abia acum adevărul
Emilia Ghinescu a facut dezvaluiri despre fiul lui Cristian Cioaca

Fiul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu a luat o decizie complet surprinzătoare, chiar în timp ce tatăl său era în închisoare. Adevărul a fost dezvăluit de bunica tânărului, Emilia Ghinescu, care a făcut mărturisiri șocante și necunoscute până acum.

Mama Elodiei a vorbit acum despre fostul său ginere și despre legătura cu nepotul său.

Ce a făcut fiul lui Cristian Cioacă când a auzit că tatăl lui s-a eliberat

Cazul Elodiei Ghinescu a șocat mulți ani, dar încă se dezvăluie detalii necunoscute. După eliberarea recentă a lui Cristian Cioacă, Emilia Ghinescu a făcut noi dezvăluiri. Într-un interviu, mama avocatei dispărute acum peste un deceniu a vorbit sincer despre nepotul ei, care acum are 18 ani. Se pare că tânărul a luat o decizie surprinzătoare și și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene. Bunica lui precizează că această decizie nu a fost luată de unul singur, ci la insistențele familiilor.

Emilia Ghinescu a menționat că nu l-a mai căutat pe băiat, iar motivul ar fi tot legat de anumite influențe asupra lui.

„Din câte am aflat, nepotul meu și-a schimbat numele de familie din Cioacă în Ene. Și cred că a făcut asta la insistențele familiei, nu că râdea cineva pe la școală de el. E băiat mare acum, are 18 ani, nu l-am mai căutat, că i-au băgat tot felul de prostii în cap dânșii despre mine și m-am retras eu”, a mărturisit Emilia Ghinescu, pentru click.ro.

Emilia Ghinescu, despre Cristian Cioacă

După ce a fost eliberat, Cristian Cioacă și-a continuat drumul fără să se uite în urmă. Fostul polițist nu a făcut nicio declarație și, în plus, se spune că este greu de găsit. Emilia Ghinescu nu știe ce face fostul ei ginere, în acest moment, deoarece acesta nu a căutat-o deloc după ce a ieșit din închisoare.

„Nu știu ce face Cioacă, după ce a ieșit din pușcărie nu m-a căutat deloc, dar nici nu mă așteptam să o facă. El s-a ascuns de mine imediat după acea noapte blestemată. Îl tot sunam și nu răspundea. Cred că i-a fost frică să nu spună vreun cuvânt greșit. Nici nu știu unde poate să fie acum. Din câte am înțeles a vândut casa de la Pitești, unde stătea, și probabil și-a cumpărat alta. Pentru mine acest om este un diavol”,  a mai spus Emilia Ghinescu, pentru aceeași sursă citată.

Mama Elodiei Ghinescu nu are o părere bună despre familia Cioacă

Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute în urmă cu mai bine de 14 ani, a vorbit și despre condițiile din casele de la țară ale familiei Cioacă. Ea a dezvăluit că nu o lăsau să își viziteze nepotul, deoarece o condamnau pentru faptul că fiul lor este după gratii. Atunci când era lăsată să își vadă nepotul, femeia rămânea mișcată de condițiile în care locuia.

„Eu am fost la casa din Albota, o comună din Argeș, de lângă Pitești, m-am dus de multe ori acolo, ca să-mi văd nepotul, pe fiul Elodiei. Acolo însă nu-s condiții bune. Micuțul dormea pe o pătură veche, am și plâns când l-am văzut așa. I-am cumpărat un set de lenjerie de pat.

Nu mă primeau în casă, spuneau că din cauza mea este Cioacă la închisoare. Aruncam dulciurile pentru nepot peste gard, căci nu răspundeau la poartă. La țară cărau apă cu butoaiele. Și-or fi făcut îmbunătățiri, între timp, nu mai știu. Oricum, e mai bine la țară, decât la pușcărie”, a mai spus mama Elodiei.

Adauga un comentariu