Cancan ultimă oră

Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat. Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă: „Drum lin…”

Publicat: 04 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a postat Alina Marymar după ce micuțul Lucas a fost înmormântat. Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă Drum lin...
Alina Marymar a aflat de cazul lui Fabian, copilul care a fost răpus de cancer la o vârstă fragedă și a publicat un mesaj de „adio”

După ce un băiețel a murit de cancer Săptămâna Mare, Alina Marymar a publicat un mesaj emoționant în care își ia „adio” de la acesta. În urmă cu puțin timp și în familia sa a avut loc un deces, unde Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu a fost răpus de aceeași boală cumplită.

Ce mesaj a publicat Alina Marymar

Alina Marymar a aflat de cazul lui Fabian, copilul care a fost răpus de cancer la o vârstă fragedă și a publicat un mesaj de „adio”. Durerea familiei este cumplite, mai ales că micuțul era plin de viață și a luptat cu boala până în ultimul moment. A fost diagnosticat cu o tumoră embrionară a sistemului central în urmă cu un an, iar de atunci a început chinul. Cu toate acestea, micuțul făcea box și era un exemplu pentru cei din jur.

Și-a dat ultima suflare în spital, iar Alina Marymar a publicat un mesaj emoționant, după ce Lucas s-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit după o luptă dură cu cancerul, fiind luat de lângă familie într-un mod dureros.

„Drum lin către cer, Fabio. Să te joci cu Lucas”, a fost mesajul transmis de Alina Marymar pe rețelele de socializare.

Alina Marymar a avut o relație apropiată cu Lucas

Alina Marymar a avut o relație apropiată cu micuțul Lucas, nepotul iubitul ei. Înainte de a deveni mamă, bruneta a petrecut mult timp alături de micuț și l-a îndrăgit, astfel că l-a considerat asemenea ca și copilul ei. A mărturisit cât de pur era sufletul acestuia, dar o boală gravă l-a răpus la o vârstă fragedă.

”Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”, a scris Alina Marymar, pe Instagram.

Adauga un comentariu