National

Ce a spus Klaus Iohannis despre Dan Barna atunci când camerele erau închise. Ieșirea președintelui a uimit pe toată lumea

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a spus Klaus Iohannis despre Dan Barna atunci când camerele erau închise. Ieșirea președintelui a uimit pe toată lumea

Preşedintele Iohannis a fost întrebat de jurnalişti dacă ar fi acceptat o dezbatere cu Dan Barna. După ce s-au închis camerele de luat vederi la finalul conferinţei de presă de la sediul PNL, preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă ar fi mers la o dezbatere dacă în turul doi al alegerilor prezidenţiale ar fi fost Dan Barna.

Iohannis a răspuns că da, ar fi mers la o dezbatere.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a susținut în această seară o conferință de presă la sediul central al PNL. din Modrogan 1. Este prima sa conferință de presă în campania electorală și prima unde a stat la dispoziţia jurnaliştilor. Se pare că preşedintele şi-a creat o obsesie doar legată de PSD şi reprezentanţii săi. O dezbatere cu o femeie i se pare inutilă, în schimb una cu un bărbat cercetat penal i s-ar fi părut interesantă.

Klaus Iohannis a menţinut întreaga conversaţie cu jurnaliştii în jurul social democraţilor. Probabil acesta considera că misiunea unui preşedinte dedicat este aceea de a distruge un partid. Până la urmă ce contează? Culoarea politică sau cetăţenii?! Probabil acesta se bazează pe proverbul latin „Divide et impera” (Dezbină şi stăpâneşte): „Nu accept o dezbatere cu astfel de persoană care reprezintă tot ce este mai rău în politica ultimilor ani din România. Nu pot să legitimizez comportamentul mizerabil al PSD din ultimii ani acceptând o dezbatere cu candidata PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD”.

Adauga un comentariu