Mozaic muzical

Ce avere are Sanda Ladoși. Solista de 50 de ani încasează lunar 11500 lei

Publicat: 12 oct. 2020
Sanda Ladosi in emisiune la Catalin Maruta
Ce avere are Sanda Ladoși, frumoasa interpreta de 50 de ani. Solista a ajuns sa incaseze lunar 11500 lei, vedeta activând și în funcția de adjunct la Circul Metropolitan, fost Globus.

Ce avere are Sanda Ladoși, frumoasa interpretă în vârstă de 50 de ani. Solista a ajuns sa încaseze lunar 11500 lei, vedeta activând și în funcția de adjunct la Circul Metropolitan, fost Globus. Sanda Ladoși este unul din cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească.

Incă din copilărie, artista a cântat în diferite coruri si grupuri, invatand pianul si chitara la varsta de 10 ani.

Ce avere are Sanda Ladoși dupa atația ani de carieră

Sanda Ladoși a fost numită în anul 2017, alături de Bogdan Stanoevici,în postura de director adjunct interimar, Ladoși a fost instalată apoi cu drepturi depline în funcția de director adjunct, în timp ce funcția de manager al circului a fost preluată, în februarie 2020, de Anca Florea, fostă ziaristă și colegă a Gabrielei Firea în trustul Intact. 

Din funcția de adjunctă a teatrului Metropolitan, cântăreața de 50 de ani a trebuit să-și depună declarația de avere, din care reiese că Sanda Ladoși încasează un salariu anual de 84261 lei. Tot de la circ, Sanda mai încasează 41800 lei anual, ca ”drepturi conexe”, 12064 lei venind anual pentru cântăreață de la UNART.

In averea sa, Sanda Ladoși are o colecție de bijuterii evaluată la peste 25000 de euro

Cântăreața se bazează pe un venit anual de 138125 lei, adică 11510 lei pe lună. Interpreta mai are circa 35000 de euro și 80000 lei în conturi bancare, dar și o colecție de bijuterii de aur și argint, simple sau cu pietre prețioase, evaluată la 25-30000 de euro, strânsă între 1990 și 2006.

Soțul interpretei, Ștefan Tache, a avut de-a lungul timpului o mulțime de probleme cu legea, fiind arestat preventiv, vreme de 3 luni, în 2013, după ce s-a trezit acuzat de o evaziune fiscală de 4 milioane de euro.

Problemele legate de avere nu au incetat pentru Sanda Ladoși, iar in anul 2017 artista alături de soțul ei au fost ridicați de DIICOT tot sub acuzația de spălare de bani, partenerul artistei fiind urmărit penal și pentru constituirea de grup infracțional organizat.

Sanda Ladoși a renuntat la muzica de dragul copiilor!

Sanda Ladoși a preferat sa renunte la muzica si sa se dedice vietii de familie. Artista radiaza atunci cand vorbeste despre cei doi copii ai sai: Ioana si Bogdan.

Sanda Ladoși si-a incurajat fetita si baiatul sa incerce de toate, sa faca mai multe sporturi si sa aleaga ce le place.

„Ioanei ii place mult sa citeasca. Lui Bogdan ii place fotbalul. Asta ii place, eu ce pot sa fac?! Ioanei ii place sa cante si sa danseze, ca oricarei fetite. E foarte important sa fie fericiti, sa creasca echilibrat”, a spus Sanda Ladosi pentru Teo Show.

Adauga un comentariu