Sport

Ce contract de superstar i-a oferit Juventus Torino lui Radu Drăgușin! Avem toate cifrele: salariul de top și durata acordului

Publicat: 24 feb. 2021
Radu Drăgușin pe terenul de fotbal
Radu Drăgușin va avea salariu de un milion de euro, net, pe sezon

Iată ce contract de superstar i-a oferit Juventus Torino lui Radu Drăgușin (19 ani) pentru a-l convinge să rămână la club. Drăgușin, care a impresionat în ultimul an cu ascensiunea lui, are mai multe oferte tentante din Europa, dar este aproape să semneze prelungirea cu legendara formație italiană. Campioana Italiei a discutat în ultimele săptămâni cu impresarul Florin Manea, cel care se ocupă de latura sportivă, și cu agentul Pablo Betancourt, cel care gestionează drepturile de imagine ale fotbalistului român.

Radu Drăgușin va avea salariu de un milion de euro, net, pe sezon!

Radu Drăgușin este cel mai spectaculos produs al României la nivel defensiv din ultimul deceniu. Puștiul a făcut senzație la Juventus Torino și a ajuns să facă parte din lotul primei echipe, deși are doar 19 ani. Evoluțiile foarte bune au atras atenția altor cluburi mari din Europa, în contextul în care contractul românului cu Juventus expiră în vara acestui an.
Deși propunerile din alte campionate puternice sunt extrem de tentante, Drăgușin ar fi decis împreună cu familia și cu impresarul Florin Manea că este cel mai bine să continue la Juventus.
Din informațiile ProSport, părțile sunt aproape să parafeze un nou acord, extrem de avantajos pentru tânărul fundaș român. Astfel, conform ProSport, Radu Drăgușin ar urma să sară la un salariu „regesc”, de un milion de euro, net, pe an!

Radu Drăgușin, contract pe cinci ani cu Juventus Torino

Pentru a fi siguri că investiția în Drăgușin va fi pe deplin amortizată, torinezii au solicitat ca noul contract să aibă o durată de cinci ani!
În aceste condiții, este foarte posibil ca în săptămânile următoare ultimele detalii să fie puse la punct și părțile să semneze pentru a oficializa înțelegerea. Un rol important l-a avut, pe lângă Manea, și Pablo Betancourt, cel care se ocupă de drepturile de imagine ale lui Drăgușin și care are o relație excelentă cu cei de la Juventus. În fapt, Pablo este fratele lui Rodrigo Betancourt, fotbalistul campioanei din Serie A, ceea ce ușurează mult comunicarea cu oficialii torinezi.

800 de mii de euro este cota lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt
1.000.000 de euro ar urma să fie salariul anual al lui Radu Drăgușin, dacă va semna noul contract cu Juventus Torino

Adauga un comentariu