Cancan ultimă oră

Ce face Răzvan Simion cu banii? Prezentatorul TV a dezvăluit în ce investește cele mai mari sume

Publicat: 31 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce face Răzvan Simion cu banii Prezentatorul TV a dezvăluit în ce investește cele mai mari sume
Răzvan Simion este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România

Răzvan Simion, colegul de matinal al lui Dani Oțil, se numără printre cei mai iubiți prezentatori TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, bărbatul a reușit să atragă o comunitate generoasă de fani, care îi stă alături la orice pas.

De asemenea, așa cum era de așteptat, fanii au o mulțime de curiozități despre de moderatul TV, iar una dintre acestea a fost legată de bani, mai precis în ce alege Răzvan Simion să investească cele mai mari sume.

Sincer din fire, Răzvan a explicat că, în ultima perioadă, acesta a decis să investească mai mult în el, dar și în vacanțe în diferite locații, pentru că amintirile sunt foarte importante.

„Ca să fiu egoist spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, mai spune Răzvan Simion.

Vestimentația este foarte importantă pentru Răzvan Simion

De asemenea, Răzvan Simion a mai spus că vestimentația este foarte importantă pentru el și, în general, aceasta contează foarte mult, mai ales când ai apariții TV.

„Am parteneri diverși care se ocupă de vestimentație, dar, da, în ultima perioadă îmi dă un vibe foarte bun.

Chiar m-a întrebat o dată o studentă la jurnalism cât de importantă este vestimentația la o emisiune TV și ea nu se aștepta să-i spun că e foarte importantă și că procentele sunt destul de mari în zona asta, pentru că o haină care îți stă bine, îți dă și un vibe foarte bun, iar asta contează”, a mai spus Răzvan Simion.

Adauga un comentariu