Cancan ultimă oră

Ce i-a spus Ileana Ciuculete înainte să moară lui Cornel Galeș: „Eu te aștept acolo”

Publicat: 03 dec. 2019

Cornel Galeş s-a stins din viață fulgerător, la doar 60 de ani, într-un grav accident de circulație, în regiunea Torrent din Spania. A murit la doi ani de când s-a dus și zânica lui. Cornel Galeș a suferit o depresie după moartea Ilenei Ciuculete. Depresia s-a accentuat în această perioadă. Acesta a fost părăsit și de Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață. Deși începuse o nouă relație, Cornel Galeș nu a uitat-o niciodată pe Ileana Ciuculete, marea lui iubire. Acum s-a aflat și ce i-a spus regretata artistă cu puțin timp înainte de a muri, pe un pat de spital.

„Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo”, i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, înainte de a muri.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu doi ani, pe data de 14 martie 2017. Artista ar fi știut de mai mult timp că suferă de o boală necruțătoare. Ileana Ciuculete a murit prematur, la doar 65 de ani, din cauza unei ciroze hepatice galopante, boală accentuată și de hepatita C. Moartea artistei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și admirat-o. În prezent admiratorii încă îi aduc flori și îi aprind candele la locul de veci din cimitirul Străulești 2.loading...

Adauga un comentariu