Cancan ultimă oră

Ce invitați de seamă are George Simion la nuntă. Nume cunoscute din România, alături de liderul AUR

Publicat: 27 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce invitați de seamă are George Simion la nuntă. Nume cunoscute din România alături de liderul AUR
Cununia religioasă a lui George Simion (35 de ani) cu Ilinca Munteanu (24 de ani) a atras atenția multor persoane cunoscute din România

Nunta lui George Simion a strâns o mulțime de invitați de seamă, printre care se numără și câțiva oameni cunoscuți din România. Fotografiile care au început să apară pe conturile de socializare au scos la iveală câteva nume celebre din țara noastră.

Cununia religioasă a lui George Simion (35 de ani) cu Ilinca Munteanu (24 de ani) a atras atenția multor persoane cunoscute din România. Persoane publice care îl susțin pe liderul partidului politic AUR au acceptat invitația de a-i fi aproape în această zi importantă.

Ce invitați de seamă are George Simion la nuntă

Pe lângă faptul că o mulțime de români au dorit să îi fie alături omului politic în momentul în care și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu cu Ilinca Munteanu, există și câteva persoane foarte cunoscute, care, de-a lungul timpului, au atras atenția publicului larg. Astfel, într-o fotografie apărută pe Facebook, se poate vedea clar faptul că Dan Diaconescu, Mirel Palada, Victor Ciutacu și Robert Turcescu au fost alături de liderul AUR ieri, în momentul în care a avut loc cununia civilă. Astăzi, aceștia și-au făcut din nou apariția alături de nuntași.

Robert Turcescu (47 de ani) este cel care a postat fotografia alături de ceilalți patru bărbați. Acesta a activat o perioadă în domeniul jurnalistic, urmând ca mai apoi să se reprofileze către politică, devenind deputat al PMP. Dan Diaconescu (54 de ani) a atras atenția tuturor în momentul în care a deținut postul de televiziune OTV, el la bază fiind ziarist.

Cel de-al treilea invitat de seamă a lui George Simion este Mirel Palada (49 de ani), care s-a făcut remarcat în momentul în care a ocupat postul de purtător de cuvânt a lui Victor Ponta. Cel din urmă este nimeni altul decât Victor Ciutacu (52 de ani), un jurnalist cu experiență, care a activat și ca redactor șef la Jurnalul Național.

Comentarii
  • Trista țara, trist popor. Tiganimea din RRomania a furat obiceiurile romanilor, limba, folclorul. O mascarada tigănească. Francmasoneria tigănească conduce țara, la controlul CIA. Bucurați-va slugilor, ca VIZA de USA, nu veți primi.

Adauga un comentariu