Cancan

Ce nume are copilul lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Rar a fost auzit în România

Publicat: 09 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce nume are copilul lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. Rar a fost auzit în România
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales un nume extrem de rar pentru al doilea copil și anume Landon Abram

După ce a născut al doilea copil pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc a ales un nume rar pentru acesta. Antrenorul a vorbit pentru prima oară despre fericitul eveniment, dar nu a ratat ocazia de a arunca cu acuzații la adresa fostei sale soții, Anamaria Prodan.

Corina Caciuc a dat naștere unui băiețel la începutul lunii aprilie, iar acum este momentul să descoperim numele micuțului. Landon Abram este un nume rar și special, pe care nu l-am întâlnit în România până acum și care începe cu litera „L”, la fel ca și numele tuturor băieților lui Reghe: Laurențiu junior, Luca și Liam.

Ce nume are copilul lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc

Reghecampf a acordat un interviu Cancan.ro în care discută despre venirea pe lume a fiului său, Landon. Deși pare fericit în noul său rol de tată, el nu se sfiește să lanseze critici dure la adresa fostei sale soții, Anamaria Prodan.

”Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, spune Reghe pentru sursa menționată.

Corina Caciuc a născut un băiețel

Iubirea dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se consolidează, cei doi formând un cuplu solid de mai bine de doi ani. Povestea lor a fost binecuvântată cu nașterea primului lor copil, Liam, în luna mai a anului 2022, iar acum familia lor se bucură de un nou membru. La finalul lunii martie, Corina a adus pe lume un băiețel sănătos, completând fericirea cuplului.

Bucuria nașterii celui de-al doilea copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost împărtășită chiar de proaspăta mămică, Corina Caciuc. Pe rețelele de socializare, ea a postat o imagine emoționantă cu bebelușul, însoțită de un mesaj sincer, prin care și-a exprimat dragostea nemărginită pentru fiul ei și recunoștința pentru minunea care a intrat în viața lor.

Odată cu venirea pe lume a unui nou copil pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, Anamaria Prodan a avut prima reacție.

” Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales un nume extrem de rar pentru al doilea copil și anume Landon Abram.

Adauga un comentariu