Cancan ultimă oră

Ce nume au ales Culiță Sterp și Daniela pentru băiețelul lor

Publicat: 19 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce nume au ales Culiță Sterp și Daniela pentru băiețelul lor
Culiță Sterp a devenit tatăl unui băiețel de nota 10 în data de 17 iunie

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți pe 17 iunie și au ales deja un nume pentru băiețelul lor. Mama lui Culiță Sterp, Geta, este foarte fericită că a devenit bunică. A mărturisit că i-ar fi plăcut să-l cheme David pe nepotul său, dar că fostul concurent de la Survivor România și partenera lui au găsit o altă variantă.

„Astăzi 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat. 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a spus Culiță Sterp pe Instagram, după nașterea băiețelului său.

Ce nume va purta copilul

Prenumele ales pentru fiul lui Culiță Sterp provine din Vechiul Testament și începe cu litera M.

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama și tatăl său au vrut un altul”, a declarat mama Geta, potrivit cancan.ro.

Cu toate că nu a dezvăluit numele micuțului, mama cântărețului de muzică de petrecere a precizat că e un nume biblic și că îl va anunța chiar Culiță Sterp în perioada următoare.

„Nu-l pot spune, fiindcă așa mi-a cerut Culiță și am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu M și se termina cu N”, a mai adăugat mama fostului concurent de la Survivor România.

Ținând cont de aceste informații, copilul s-ar putea numi, cel mai probabil, Medan.

Daniela a născut pe cale naturală

Iubita cântăreţului, Daniela Iliescu, a născut, pe cale naturală, un băieţel de 4 kg, care a primit nota maximă la naștere. Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, condusă de un profesor doctor cu state vechi. Fără teamă de nimic, artistul nu și-a mai lăsat iubită singură nicio clipă de când s-a întors din Republica Dominicană.

Tânăra a avut tăria să își poarte singură de grijă pe perioada dificilă a sarcinii. Tatăl copilului, Culiță, a făcut spectacol timp de aproape şase luni, departe de țară, tocmai în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Când știa că se apropie sorocul și iubita lui, Daniela, urma să nască, Culiţă nu a mai putut rezista departe de casă, așa că și-a cerut eliminarea din competiția Survivor.

Adauga un comentariu