Cultural

Ce pensie are Elena Merișoreanu. „Știți cum e vorba aia, nu plouă dar picură”

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce pensie are Elena Merișoreanu. Știți cum e vorba aia nu plouă dar picură
Recent, cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu a recunoscut ce pensie are și pe ce cheltuie banii

Elena Merișoreanu, în vârstă de 77 de ani, a spus ce pensie are. Mai mult decât atât, artista a recunoscut și pe ce cheltuie banii.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai celebre figuri din industria muzicii populare. Întotdeauna deschisă și sinceră, artista a discutat despre suma de bani pe care o primește în fiecare lună de la statul român, drept recunoaștere pentru munca sa îndelungată.

Ce pensie are Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a făcut declarații inedite despre pensia sa.

„Am o pensie zic eu bună față de alții care poate nu au ce pune pe masă de Sfintele Sărbători. Când mă mai duc pe la biserică și mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care au muncit timp de zeci de ani și au o pensie foarte, foarte mică, asta chiar mă întristează. Eu nu m-aș putea plânge pentru că, vedeți dumneavoastră, mai luăm și de la instituțiile statului afară de pensie și știți cum e vorba aia, nu plouă dar picură. P

unem deoparte cat de cât, nu foarte mult, că ne place să trăim și bine. Mai am și nepoți mici, la cei mari nu mai au nevoie, că au serviciul lor, salariul lor, nu mai au ei nevoie, fetele nici atât, sunt la casa lor, așa că mulțumim lui Dumnezeu pentru ce avem”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Pe ce cheltuie banii artista

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit și pe ce își cheltuie cei mai mulți bani.

„Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă, important e să-mi vină bine și să mă simt eu bine. Eu dau destul de mulți bani pe farduri bune, parfumuri, le cam și primesc, poșete scumpe nu îmi iau că mai îmi dau fetele că se plictisesc de ele cu moda asta care e acum, dar eu niciodată când am fost plecată în străinătate nu am ținut să dau mii de euro pe o poșetă sau pe un lucru din ăsta, nu. Important e să mă simt eu bine și să-mi vină și bine. Bărbatul meu nu m-a întrebat niciodată ce fac eu cu banii, că ai fost acolo, niciodată nu mă întreabă ce fac eu cu banii”, a mai spus aceasta.

Elena Merișoreanu are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei

Elena Merișoreanu vorbește numai în termeni de apreciere despre soțul său, Viorel Croitoru. Cei doi au una dintre cele mai durabile căsnicii din industria artistică, apropiindu-se de jumătate de secol împreună.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viață nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici. Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietatea voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe, poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu pentru wowbiz.ro.

Recent, cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu a recunoscut ce pensie are și pe ce cheltuie banii.

Adauga un comentariu