Cancan ultimă oră

Ce poreclă a avut Adrian Mutu în perioada în care era junior. Cum i se spunea antrenorului în copilărie

Publicat: 25 sept. 2022
Ce poreclă a avut Adrian Mutu în perioada în care era junior. Cum i se spunea antrenorului în copilărie
Adrian Mutu este unul dintre cei mai mari fotbaliști din România

Adrian Mutu este unul dintre cei mai mari fotbaliști din România. După ce și-a încheiat cariera de jucător, acesta a devenit antrenor al echipei din care a făcut parte cu câțiva ani în urmă. Fostul fotbalist nu își expune atât de mult viața privată, însă, foarte puțini sunt cei care știu porecla pe care „briliantul” o avea în perioada copilăriei. Cum i se spunea lui Mutu în perioada în care era junior.

Adrian Mutu este actualul antrenor de la echipa Rapid. Tehnicianul a și jucat, cu ani în urmă, pentru echipa pe care o antrenează acum. „Briliantul” nu este prea deschis atunci cand vine vorba despre viața personală, rare ori aducând aminte despre perioada copilăriei.

Însă, recent, acesta a dat detalii despre perioada în care era junior. El a menționat că avea chiar și o poreclă, pe care foarte puțin o cunosc. Mutu a mărturisit că i se spunea ”Brontozaurul”.

Porecla lui Adrian Mutu din perioada copilăriei

Adrian Mutu avea o poreclă foarte amuzantă în perioada junioratului. El a mărturisit că i se spunea ”Brontozaurul”. Fostul fobalist a declarat că motivul pentru care acesta a purtat ani de zile această poreclă este faptul că în perioada în care se afla la echipa FC Argeș, acesta mânca la cantină.

Tehnicianul de la Rapid a mai mărturisit că îi plăcea foarte mult grișul cu lapte, fapt pentru care mânca mai multe porții în același timp. De aici antrenorul său a venit cu această idee de poreclă.

”Mâncam la cantină și pe vremea aia rupeam grișul cu lapte. Era o delicatesă. Atunci venea în cănile alea de aluminiu, am mâncat vreo 5-6 porții, am mâncat până mi-a venit rău. Și când m-a văzut Mihai Ianovschi mi-a zis: Bă, mănânci ca un brontozaur!

Când au auzit băieții, au râs și așa mi-a rămas, dar nu pentru mult timp. Apoi mă strigau Bronto, era mai simplu. Peste un timp am fost la un turneu în Ucraina, am jucat foarte bine, am și câștigat turneul. Ucrainenii voiau să mă strige, au întrebat cum mă cheamă și ai noștri au spus: Bronto.

Ei n-au înțeles prea bine și mă strigau Broni, Broni, Broni! Și Broni mi-a rămas de la 10 ani până la finalul junioratului. Dacă mă strigă cineva Broni pe stradă, mă întorc.”, a mărturisit Adrian Mutu.

Adrian Mutu, operat de urgență

Recent, Adrian Mutu a avut parte de intervenția medicilor specialiști. „Briliantul” a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei crize de apendicită acută. Operația a decurs bine, iar antrenorul de la Rapid s-a recuperat rapid.

În postare, pe Facebook, reprezentanții FC Rapid 1923 au ținut să îi ureze cunoscutului antrenor câteva gânduri bune.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută (…) Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, au scris reprezentanții FC Rapid 1923 pe pagina oficială de Facebook.

 
Adauga un comentariu