Religie

Ce psalmi se citesc pentru găsirea sufletului pereche? Credința te ajută să-ți găsești marea dragoste

Publicat: 04 ian. 2022
ce psalmi se citesc pentru găsirea sufletului pereche
Există numeroase rugăciuni care ne ajută să ne găsim sufletul pereche

Ce psalmi se citesc pentru găsirea sufletului pereche?  În cărțile sfinte există numeroase rugăciuni care ne pot ajuta să ne întâlnim sufletul pereche și să ne întemeiem o familie. Două exemple de astfel de rugăciuni sunt Psalmii 99 și 45. Acestea trebuie rostite în fiecare dimineață, imediat după ce ne-am trezit.

Pentru ca dorința să devină realitate trebuie să crezi cu adevărat că Dumnezeu te ascultă. Nu stă în puterea ta să controlezi când și unde îți vei întâlni marea iubire, dar dacă vei scăpa de convingerile toxice drumul va deveni mai ușor.

Ce psalmi se citesc pentru găsirea sufletului pereche

Rugăciunea pentru găsirea sufletului pereche trebuie rostită în fiecare dimineață, imediat după ce te-ai ridicat din pat. Stai în picioare, cu fața către răsărit și fă de trei ori semnul crucii.  Singurul lucru de care ai nevoie este convingerea că Dumnezeu îți va asculta rugăciunea. De asemenea, în perioada în care citești aceste rugăciuni este indicat să te spovedești și să te împărtășești cât mai des! Totodată, ține minte că gândurile și sentimentele pe care le ai  îți infuențează viața, așa că trebuie să faci tot ce îți stă în putință pentru a le ține pozitive.

Atunci când ai indoieli, simți frică sau observi că ai credințe și sentimente limitative, evită să te lași tras într-o spirală a negativității. Poți începe să faci acest lucru prin a-ți examina opiniile, motivele și credintele care te-au împiedicat până acum să găsești marea dragoste. Scrie-le într-un caiet, acceptă-le și reformulează-le astfel încât să fie pozitive. Închide ochii si foloseste-ti imaginația pentru a vizualiza cum petreci timp cu persoana potrivită pentru tine țși vă simțiți bine împreună

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adauga vouă”, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii. În mâinile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici implinirea și nici bucuria cea adevăratș. Știind aceasta, având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu mă poți ajuta. De multe ori ispita singurărății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere inima mea s-a strâns, și nu este nimeni care să îmi aline durerea. La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcută Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale”

Pe lângă rugăciunea de mai sus, poți citi Psalmul 99 sau Psalmul 45.  Psalmul 99 este utilizat pentru a cere binecuvântarea Divinității și ajutor în îndeplinirea dorințelor. În cazul în care simți că o persoană răuvoitoare îți pune bețe în roate și te împiedică să-ți găsești alesul/aleasa, citește Psalmul 45.

Despre suflete pereche

Sfinții părinți ne învață că sufletul nostru pereche trebuie să fie o persoană care respectă valorile credinței, care să prețuiește familia, știe să iubească și să dăruiască. De asemenea, persoana potrivită pentru noi va ști să ne ierte atunci când greșim, ne va accepta așa cum suntem și va fi chibzuit și darnic.
Nu în ultimul rând, atunci când veți fi împreună vei simți o liniște sufletească imensă, lucru care te va schimba în bine ca persoană și  îți va aduce beneficii în toate domeniile vieții.
Oricât de mult ți-ai dori să fii cu persoana care ți-e destinată, reține că nu stă în puterea noastră să controlăm sau să știm dinainte unde și când va avea loc întâlnirea. Când va veni momentul, vei simți pur și simplu că ți-ai întâlnit jumătatea.
Așadar, revenind la întrebarea „ce psalmi se citesc pentru găsirea sufletului pereche” reamintim psalmii 99 și 45.Adauga un comentariu