Religie

Rugăciune pentru găsirea sufletului pereche: când și cum trebuie să o rostești

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune pentru găsirea sufletului pereche când și cum trebuie să o rostești
Dumnezeu ne poate ajuta să ne găsim sufletul pereche

Rostește o rugăciune pentru găsirea sufletului pereche în fiecare dimineață. Pentru ca dorințele tale să devină realitate trebuie doar să ai încredere în Dumnezeu și răbdare. După cum spune și Legea Atracției, viața ni se va schimba treptat, o dată cu trecerea timpului.

Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche? Simți că îl cunoști de o viață, te acceptă așa cum ești și aveți aceleași idealuri, principii și valori. Chiar și după ani de relație, flacăra pasiunii rămâne vie și încă simți fluturi în stomac atunci când vă țineți de mână.

Rugăciune pentru găsirea sufletului pereche

Credincioșii obișnuiesc să se roage la Dumnezeu atunci când trec printr-o perioadă grea sau vor să li se îndeplinească o dorință arzătoare. Printre aceștia, mulți sunt cei care simt că nu au noroc în dragoste. În cărțile religioase există numeroase rugăciuni care te ajută să-ți întâlnești sufletul pereche și să-ți întemeiezi o familie. Singurul lucru de care ai nevoie este credința că Dumnezeu îți va asculta rugăciunea.

Așadar, rostește rugăciunea de mai jos având credința că sufletul tău pereche te caută, la rândul său. Pentru a te asigura că totul merge bine, roagă-l pe Tatăl Ceresc să înlăture toate barierele care stau între voi, să vă întâlniți și să vă înțelegeți.

“Doamne Dumnezeule, Te rog pe Tine şi pe Îngerii Iubirii să mă ajutaţi să am o relaţie minunată de dragoste cu sufletul meu pereche. Vă rog să mă îndrumaţi să-mi găsesc sufletul pereche, să mă ajutaţi să-l întâlnesc şi să ne bucurăm unul de altul cât mai curând. Vă rog să mă ajutaţi să-mi vindec orice blocaje mentale, trupeşti sau emoţionale, care m-ar face să mă tem de iubirea cea mare.

Vă rog să mă ajutaţi să aud şi să urmez îndrumările divine ce-mi vor permite să găsesc şi să mă bucur de această relaţie sufletească. Ştiu că sufletul meu pereche mă caută cu aceeaşi ardoare cu care şi eu îl caut pe el. Amândoi vă rugăm să ne ajutaţi să ne întâlnim, să ne cunoaştem şi să acceptăm binecuvântările marii iubiri. Mulțumesc!”

Când trebuie rostită această rugăciune

Cel mai potrivit moment pentru rostirea acestor rugăciuni este dimineața, imediat după ce ne-am ridicat din pat. Rugăciunile de la începutul zilei mai sunt numite și „de arginți”, deoarece sufletul nostru este îngreunat de griji.

Sfinții părinți ne învață să rostim rugăciunea pentru găsirea sufletului pereche stând în picioare, cu fața către răsărit și să facem de trei ori semnul crucii. Dacă dimineața ne rugăm pentru găsirea dragostei adevărate, în rugăciunile de seară trebuie să-I mulțumim lui Dumnezeu pentru toată iubirea pe care am primit-o pe tot parcursul zilei.

Cum îți recunoști sufletul pereche

Principalul indiciu că ți-ai întâlnit sufletul pereche este sentimentul că vă cunoașteți de o viață. Este persoana care te înțelege și te acceptă așa cum ești – în sensul cel mai profund al cuvântului. Atunci când vine vorba de chestiuni morale, valori și expresii emoționale, el sau ea este imaginea ta în oglindă: aveți același sistem de valori și aceeași percepție asupra lumii în general. Acest concept este cunoscut ca „legea oglinzii”: înțelegi persoana de lângă tine deoarece o privești ca și cum te-ai privi pe tine în oglindă. În schimb, dacă partenerul încearcă să te schimbe, asta denotă că are alte valori, o altă percepție asupra vieții, alte planuri – prin urmare, nu este persoana potrivită pentru tine, și ar fi mai bine să continui căutările.

De asemenea, chimia dintre voi este evidentă și pentru cei de afară. Chiar și după ani de relație, simțiți fluturi în stomac atunci când sunteți împreună, vă sărutați, vă țineți de mână sau pur și simplu vă priviți în ochi.

Așadar, pentru a trăi o poveste de dragoste ca în filme rostește o rugăciune pentru găsirea sufletului pereche și ai credința că Dumnezeu te va asculta.

Adauga un comentariu