Cancan

Ce reacție a avut tatăl lui Florin Ristei când a cunoscut-o pe Naomi, logodnica lui: „A urlat…”

Publicat: 25 nov. 2021
Florin Ristei și Naomi
Între Naomi Hedman și Florin Ristei a fost dragoste la prima vedere

Florin Ristei și Naomi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Extrem de simpatici amândoi și cu un simț al umorului dezvoltat, cei doi îndrăgostiți fac echipa perfectă. De curând, cântărețul a povestit cum a reacționat tatăl lui în momentul în care a mers cu logodnica lui acasă.

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, la Galaţi. Artistul, care are 34 de ani și 1,78 m înălțime, a fost dus de mama sa la lecții de vioară încă de la vârsta de la vârsta de 6 ani. Florin Ristei s-a făcut cunoscut la vârsta de 12 ani, ca solist al trupei Amici, cu piesa „Ea este Dana“. După 6 ani petrecuți în trupa Marfar, în 2012 a înființat trupa FreeStay, cu care cântă la diferite evenimente și merge în concerte cât de des poate.

Între Naomi Hedman și Florin Ristei a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut după ce tânara a decis să participe la emisiunea X Factor, acolo unde artistul era jurat. Relația dintre aceștia a început după terminarea emisiunii, iar la momentul actual trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ce reacție a avut tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica

De curând, Florin Ristei a spus o povestioară amuzantă despre momentul în care a mers, alături de iubita lui Naomi, să ia masa în familie. Pentru că tatăl artistului nu vorbește deloc engleza, i-a fost destul de greu să comunice cu logodnica cântărețului. Astfel, la un moment dat, bărbatul a început să i se adreseze din ce în ce mai tare, poate, poate ar fi înțeles ce spune. Întreaga poveste a amuzat teribil pe toată lumea.

„Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminică la masă cu ea (n.r. – la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (n.r. – la ea): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?”, a dezvăluit Florin Ristei.

Naomi și Florin Ristei, despre începutul relației

Naomi a răspuns cum a reușit să o cucerească Florin Ristei. Cântăreața susține că totul a decurs natural și că nu a fost nevoie ca nimeni să forțeze lucrurile.

„Ca să răspund eu în locul lui Florin, nu trebuie nimeni considerat un munte care trebuie cucerit sau vreun task care trebuie dus la bun sfârșit. Dacă trebuie să te chinui să-i fii cuiva pe plac, atunci probabil nu e persoana potrivită. Să fii autentic ar trebui să fie mai mult decât suficient, iar eu și Florin am fost naturali, a curs de la sine, în armonie. Fii cu cineva care face iubirea ușoară, chiar și în timpul unei pandemii! (zâmbește)”, a declarat Naomi.

Cu toate acestea, cei doi nu își fac încă planuri, iar Naomi consideră că nunta este doar o variantă iar relația lor nu este ținută de existența unor acte. Însă, chiar dacă nu visează o nuntă ca în povești, Florin Ristei și Naomi nu exclud varianta căsătoriei.

Comentarii
Adauga un comentariu