Cultural

Ce relație are Horia Brenciu cu fiul adoptiv. “Pot spune doar că am uitat cât de dificil a fost”

Publicat: 02 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce relație are Horia Brenciu cu fiul adoptiv. Pot spune doar că am uitat cât de dificil a fost
Horia Brenciu are o relație foarte bună cu fiul adoptiv căruia i-a transmis un mesaj cu privire la mama lui naturală pe care este de acord să o cunoască după ce va împlini vârsta de 18 ani

Horia Brenciu a vorbit sincer despre relația pe care o are cu fiul său adoptiv și despre mesajul pe care îl are și i l-a transmis în legătură cu mama biologică. Horia Brenciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai faimoși și respectați cântareți din țară.

A depus eforturi considerabile pentru a ajunge la locul actual, având o carieră de succes și multe proiecte profesionale, dar se declară împlinit și în viața personală.

Ce relație are Horia Brenciu cu fiul adoptiv

Horia Brenciu a vorbit despre perioada în care l-a adoptat pe fiul său și a fost deschis declarând că acest proces a fost unul dificil și plin de provocări. Cu toate acestea, artistul descrie copilul ca fiind iubit, plin de energie și inteligent, iar relația lor este una foarte pozitivă.

„Ooo, aș zice că cei mai câștigați suntem noi! E o poveste lungă și întortocheată. În final… e al nostru. Energic, inteligent, sportiv, simpatic și foarte iubit.

Pot spune doar că am uitat cât de dificil a fost. Nici nu mai contează atunci când intru pe ușă și îmi sare în brațe.”, a mărturisit Horia Brenciu, în urmă cu puțin timp, pentru viva.ro.

Ce au discutat despre mama lui biologică

În timpul aceleiași interviuri, artistul a discutat despre conversația pe care a avut-o cu fiul său în legătură cu mama biologică. Cântărețul nu are nicio obiecție în cazul în care copilul o să-și dorească să o întâlnească pe mama sa biologică, dar a subliniat că acest lucru va fi posibil doar după ce fiul său va împlini vârsta de 18 ani.

„Sigur că da. Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Deocamdată e preocupat cu școala, baschetul, joaca și prietenii.”, a mai spus cântărețul, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Artistul muzical și partenera sa de viață se implică activ în creșterea și educația fiului lor, oferindu-i sprijinul necesar în momentele în care se confruntă cu diverse provocări în viață.

„Vorbim înainte noi doi și îi băgăm, ulterior, în ședință, când e o situație care pare importantă. Vorbim mult, dăm exemple din viața noastră de copii, ascultăm mult și îi sprijinim atunci când e greu pentru ei. Comunicarea e vitală.”, a mai spus Horia Brenciu, pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Horia Brenciu are o relație foarte bună cu fiul adoptiv căruia i-a transmis un mesaj cu privire la mama lui naturală pe care este de acord să o cunoască după ce va împlini vârsta de 18 ani.

Adauga un comentariu