Din lumea filmului

Ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran, în timp ce ea era la mare. „E foarte greu să accept, dar..”

Publicat: 30 iul. 2021
Ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran în timp ce ea era la mare. E foarte greu să accept dar..
Cristina Cioran a tinut sa ofere o serie de lamuriri cu privire la escapada ei de pe litoral

S-a aflat ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran, în timp ce aceasta era la mare. Vedeta a născut prematur, iar Ema este în spital, în incubator. Blondina a trecut prin clipe extrem de grele și după ce s-a externat a plecat să se relaxeze pe litoralul românesc.

În urma acestei decizii, actrița a primit un val de critici.

Ce s-a întâmplat cu fetița Cristinei Cioran

Pentru a lămuri situația, Cristina a venit cu explicații pentru următorii săi de pe Instagram.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație,  iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus actrița.

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțîn, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a explicat Cristina Cioran.

Cristina Cioran a ajuns la vârsta de 44 de ani

Imediat după ziua ei de naștere, actrița scria pe Instagram că fiica ei încă are nevoie să crească și va rămâne internată în spital.

„44, happy mom, happy wife! Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu vă suparăți pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo până crește suficient ca să poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Vă mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să vă dau vești!”, a scris Cristina pe Instagram.
Adauga un comentariu